Partyflock
 
­ Nederland

Betoeterd: Tollen in de Chinees

gepubliceerd door , op
Betoeterd
5 december 2013
FeestBetoeterd · Tollen in de Chinees
Datumvrijdag 20 december 2013
LocatiePand14
Op vrijdag 20 december neemt Betoeterd het roer voor een avond over in Pand14. In de zomer van 2013 waren de bossen van Utrecht het decor voor de festijnen van Betoeterd.

In de zomer van 2013 waren de bossen van Utrecht het decor voor de festijnen van Betoeterd. Deze hedonistische ontmoetingsplaatsen hadden een sterke verwantschap met de feestelijkheden van Dionysus. Ditmaal echter was het geen Griekse god die het voortouw nam, maar waren deze legendarische bosfeestjes het werk van een mysterieuze Ezel.

Op zwoele zomeravonden was het in de lucht te ruiken wanneer het bos werd omgetoverd tot het magische toneel waar die avond genoten zou worden. Geleid door oorstrelende deuntjes kwamen de mensen uit alle hoeken van het land om zich te laten versmelten met de de golvende bewegingen van de massa, de muziek en het bos.

Zoals iedereen weet houden ezels niet van de kou, vandaar dat nu de winter het bos bekropen heeft, zoekt de Ezel zijn toevlucht in beschuttere oorden. Hal 16 was als eerst aan de beurt. Het seizoensgebonden verlangen naar oma's warme huiskamer manifesteerde zich in de twee zalen van deze verlaten school. De Ezel was toch wat onwennig in de door muren begrensde ruimte. Gelukkig kreeg hij hulp van een samensmelting van een aantal doorgewinterde illustere groeperingen die de tweede zaal op zich namen.

Na deze onvergetelijke avond is de Ezel klaar om de sprong naar Amsterdam te maken. In de zomer had hij in de bossen in Noord al ervaren dat de energie juist was om zijn hedonistische festijnen te laten ontspruiten. Samen met het illustere gezelschap zal de Ezel Pand14 in zijn oude Chinese glorie herstellen.

Betoeterd gooit met zijn muzikale synergie van house, acid en techno de beneden zaal ondersteboven. Naast chillen wordt je boven uit je plaat gedraaid door nu-disco en bummeltechno. De eerste zonnestralen zullen de muzikale grootheden die dit verzorgen niet verjagen. De 24 uurs vergunning van Pand14 is dan ook hun nieuwe beste vriend.