Partyflock
 
­

Wonderland Festival

gepubliceerd door , op
Bij normaal denken mensen aan burgerlijk, bij normaal denken mensen aan 9 tot 5, bij normaal denken mensen aan kamperen in Oegstgeest. Maar Wonderland Festival is alles behalve normaal. Zij houden van gek en lappen alle regels aan hun laars. Zij maken er een verknipte bende van. Op 15 februari slaan Verknipt en Deep House Amsterdam de handen in een om jullie een groot spektakel te bieden. Het 'Wonderland Festival' waar niks te gek is en alles kan.

Zestien uur waarin alles mogelijk is. Op zaterdagmiddag 15 februari om 16:00 gooit Wonderland Festival zijn deuren open. Transformatorhuis, WesterUnie en WesterLiefde: Alles trekken zij uit de kast voor weer een dansfestijn in die vertrouwde Verknipt-stijl. Dus trek je mooiste pakje aan en neem je vriendjes en vriendinnetjes bij de hand en geniet 16 uur lang in de wondere wereld van Wonderland Festival. En onthoud: Uitslovers op outfit-gebied worden zeker gerespecteerd.

Wonderland Festival heeft een gevarieerde programmering van techno tot deephouse alles is mogelijk in de wereld van Wonderland . Speciaal voor deze editie hebben zij de volgende internationale en nationale dj's uitgenodigd:


Met deze beste internationale namen in combinatie met de Nederlands finest op techno & deephouse gebied kan het niet anders dat we op zaterdag 15 februari er een grote spectaculaire avond van gaan maken! Wil jij hier bij zijn dan kun jij je tickets scoren via Ticketscript, deze kosten in de voorverkoop slechts €27,50. Een fijn bedrag in deze minder economische tijden. Ze raden aan om je tickets makkelijk en snel te kopen in de voorverkoop! Daarmee ben je gegarandeerd van een dansplek, op 15 februari tijdens Wonderland Festival.

Verwacht een visuele happening met een line-up vol nationale en internationale helden. De volledige line-up wordt in de komende maand bekend gemaakt.

1 opmerking

 
Verknipt <3