Partyflock
 
­ Nederland

Tech.Fabrik DJ Contest

gepubliceerd door , op
Op 11 januari 2014 vindt de tech.fabrik DJ Contest plaats in Event Center Fokker in Hoofddorp, een bekende locatie voor jongeren uit de regio. Het ligt mooi centraal gelegen en is gemakkelijk te bereiken met de fiets.

Techhouse en techno talent uit Haarlemmermeer kon zich tot 1 december inschrijven. De organisatie was overdonderd door de vele aanmeldingen. tech.fabrik voorziet duidelijk in een behoefte van DJ talent om zich aan het grote publiek te presenteren. De DJ Contest vormt een springplank voor het talent. Uit de vele aanmeldingen heeft de organisatie een selectie gemaakt van acht talenten, die op 11 januari ieder 30 minuten de tijd krijgen om hun DJ kunsten te vertonen. De deelnemers in alfabetische volgorde zijn: Audionism, Desparadoss, DJ Camor, Flazavlaz, Miss Etack, Robby P, Trashbounce, Wesssl. tech.fabrik roept de deelnemers op zoveel mogelijk vrienden mee te nemen om hen aan te moedigen. Het publiek krijgt een stem in de beoordeling van de deelnemers. Kom ook je favoriet steunen!

De DJ Contest is niet alleen leuk voor deelnemers en hun vrienden, maar ook zeker voor iedereen die van techhouse en techno houdt. Het wordt een gezellige avond, met toegankelijke muziek. De avond begint om 21.00 u. en duurt tot 03.00 u. Er wordt afgesloten met een speciale tech.fabrik DJ set.

Een kaartje kost €5 en is te koop aan de deur. Dit is inclusief 1 gratis consumptie.
Meer informatie is te vinden op: www.techfabrik.nl