Partyflock
 
­ Nederland

Trentemøller, Moderat en meer bevestigd voor Where The Wild Things Are

gepubliceerd door , op
De gerenommeerde dance acts Trentemøller en Moderat zijn toegevoegd aan het affiche van Where The Wild Things Are (WTWTA) weekender. Ook treden de Nijmeegse rockband De Staat en de Haarlemse electro act Baskerville op tijdens de tweede editie van het driedaagse festival en zijn Who Made Who (Denemarken), het Londense post-punk kwartet Savages en jazz-funk formatie Melt Yourself Down toegevoegd. Daarmee heeft WTWTA een uitgekiende muziekprogrammering, waarin rock en dance naadloos in elkaar overvloeien.

WTWTA is een nieuw type festival. Als eerste in Nederland combineert WTWTA een muziekfestival met een weekend in een bungalowpark. Het aantal bezoekers is beperkt tot een kleine 4000 man, waardoor het festival intiem van karakter is. Ook het verblijf in comfortabele bungalows – inclusief gebruik van alle voorzieningen van het bungalowpark – verhoogt de kwaliteit van de ervaring. In een relatief kleinschalige setting met hoogwaardige programmering kan worden genoten van muzikale topacts en veelbelovende talenten.

Ron Euser, programmeur van WTWTA: 'Met de komst dit jaar van Franz Ferdinand zijn we echt heel erg blij. Net als in hun muziek mixen ook op WTWTA coole dance met felle gitaren prima samen. Extra leuk ook om te weten dat Franz & Co al goed bevriend zijn met Savages, de Kift en Rats on Rafts. Zaterdag allemaal in de Willem Ruis tent dus wie weet wat voor verrassingen dit kan opleveren!'

Eerder maakte de organisatie bekend dat de populaire Schotse wave band Franz Ferdinand en de Engelse electronica producer Jon Hopkins optreden tijdens WTWTA weekender, evenals Fitz & The Tantrums, of Montreal, Great Minds, Mr. Scruff, Boy & Bear, Kate Boy, Josef Salvat, Optimo, De Kift vs Rats On Rafts, Kid Karate, Young Fathers, Mt Wolf, Crystal Antlers, Darlia, Taymir, Kuenta i Tambu (Kuenta i Tambu) en John Murry.

WTWTA 2014 vindt plaats van vrijdag 7-9 maart in Center Parcs, De Eemhof in Zeewolde. De kosten voor bungalow inclusief festivalkaart lopen uiteen van €179 tot €219, afhankelijk van type accommodatie. Boeken via www.centerparcs.nl/wtwta of telefonisch via 0900 - 660 660 0 (€0,50 pm).