Partyflock
 
­ Nederland

Techno-legendes in Tilburg bij Draaimolen NYE

gepubliceerd door , op
Draaimolen NYE
2 december 2013
Na een fantastisch jaar, waarin Draaimolen zichzelf definitief op de kaart heeft gezet in Tilburg en omstreken, is het tijd om het jaar 2013 op passende wijze af te gaan sluiten. Het begon allemaal op 12 april met die geniale afsluitende set van Benny Rodrigues. Gevolgd door een gratis outdoor met ND_Baumecker, Barnt, Chymera en ROD en een indoor met Sascha Dive en Oliver Huntemann. Toen was het ineens 8 november,hier nam Ben Sims het over van huisvriend Maurice Delgado en heeft 3 uur en 45 minuten lang iedereen de mooiste avond van het jaar bezorgt. Nog nooit eerder in Tilburg werd er zo hard geraved, gingen er bij elke break massaal handen de lucht in en zag je overal techno hartjes en pure liefde. Het was een avond om nooit meer te vergeten.

Het wordt een mooie uitdaging voor Draaimolen om die avond te overtreffen, maar met volle overtuiging en een perfecte line-up denken zij daar zeker in te gaan slagen. De avond zal geopend worden door de winnaar van de DJ contest. Iedereen was vrij om een mix van een uur in te sturen en daar wordt door de volgers van Draaimolen en de organisatie een winnaar uit gekozen. Aansluitend zal Draaimolen resident en lokale held Maurice Delgado wederom wat juweeltjes uit zijn grote vinyl collectie tevoorschijn gaan toveren. Verwacht Detroit klassiekers afgewisseld met de dikste platen van nu.

Vervolgens komt Dominik Eulberg zijn kunsten vertonen en dit in een 3,5 uur durende set. Deze fulltime dj en parttime boswachter haalt zijn inspiratie uit de natuur en dat is duidelijk te horen in zijn sets en producties. Dikke techno beats worden moeiteloos afgewisseld met zwoele melodieën, waardoor de sets van Dominik altijd bol staan van spanning, en hij iedereen in de zaal continue blijft verassen. Die 3,5 uur zullen dus zo voorbij vliegen!

Aansluitend zal Hollands technopionier van het eerste uur, Steve Rachmad, er voor gaan zorgen dat de airco op standje maximaal moet. Steve is en blijft, wereldwijd een grootheid voor velen promotors en collega dj's en dat is niet zonder reden. Met zijn energieke en funky sets die vol zitten met de Detroit sound van vroeger speelt hij elke zaal plat. Steve is niet te stoppen en dat gaan we merken tijdens Draaimolen NYE.

En dan als klap op de vuurpijl komt techno legende en Detroit held Carl Craig de avond op passende wijze afsluiten. Planet E labelbaas, en volgens vele mensen uit het vak, de beste remixer ter wereld. Maar bovenal is hij een buitenaards goede dj, zo kan Carl Craig het best omschreven worden. Carl zal alle laatste restjes energie van iedereen binnen opeisen en iedereen voldaan en gelukkig richting huis sturen.

Dit alles gaat plaatsvinden in Jax Center, dat is de kelder onder het lokale Jack's Casino. Kelders en techno gaan volgens de organisatie perfect samen. Tel daarbij op, het industriële uiterlijk van de zaal gecombineerd met hand made visuals, en een heel dik geluidssysteem . Dat moet zeker voor een memorabele avond gaan zorgen. Hoe vaak kom je zo'n line-up tegen en kun je deze meemaken met maar 700 man in een intieme kelder.? Dus pak deze kans en zorg dat je er bij bent 31 december!

Draaimolen NYE, nu al een legendarische avond.

1 opmerking

Lekker hoor!