Partyflock
 
­

Metz viert kerst op het strand van Rockanje

anoniem gepubliceerd op
flyer Metz on the Beach
FeestMetz on the Beach · Christmas Edition
Datumdinsdag 24 december 2013
LocatieView
WinactieMetz on the Beach actie, gesloten
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want kerst vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op kerstavond, dinsdag 24 december. In een heerlijk verwarmde en in volledige kerstsfeer uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Christmas Edition met een sterkere line-up dan ooit tevoren: Funkerman, Franky Rizardo, Jasper Clash, Chris Rox, Denniz en MC Stanford live op de vocalen!

De artiest met internationale roots die deze avond zijn debuut gaat maken op Metz is Funkerman. Al jaren behoort hij tot de top van Nederland en het hele jaar vliegt hij over alle oceanen om zijn sound ten gehore te brengen. Gelukkig wilde Funkerman de kerst graag met Metz en dus ook met jullie vieren! Maar dat is niet de enige...ook Franky Rizardo keert na zijn top set van afgelopen zomer in Rockanje met kerst weer terug naar zijn geliefde locatie. Franky heeft ons laten weten Metz een van de tofste concepten te vinden, iets wat met trots omarmd wordt. Defected sounds met Franky Rizardo dus!

Natuurlijk komen ook de vaste residents van Metz samen met het fantastische publiek kerstavond vieren. Jasper Clash met zijn dikke real house, Chris Rox met de de Rotterdamse sound en een heerlijke warming up zoals alleen hij dat kan van Denniz. Vocalen komen deze kerstavond van de altijd energieke MC Stanford die als hij niet hoeft op te treden tijdens Metz gewoon op de dansvloer staat!

Trap dus de kerstdagen af met je vrienden van Metz bij deze heerlijke Christmas Special! Samen met Strandclub View zal Metz de gehele locatie omtoveren tot een ware kerstsensatie. Kaarten kosten 17,50 en zijn online te bestellen via Ticketscript en Easyticket.