Partyflock
 
­ Nederland

Golden at Cinema

gepubliceerd door , op
Golden
5 november 2013
FeestGolden · exclusive nightlife
Datumvrijdag 15 november 2013
LocatieCinéma
Voor de tweede editie van Golden in Rotterdam heeft de organisatie een speciale gast uitgenodigd. Zo zal niemand minder dan de enige echte house koning van Nederland dj ROOG, in de populairste club van de stad, Cinéma, zijn gouden platen komen spinnen. Deze spetterde editie zal op vrijdag 15 november 2013 plaatsvinden! ROOG, Brian Chundro & Santos, Marc MacRowland, Marlldexx en MC Dirty B gaan hun talent en krachten bundelen om deze speciale editie in vuur en vlam te zetten!

DJ's in samenwerking met live artiesten blijft een gouden combinatie dat op een hoogwaardig event als 'Golden' niet kan ontbreken. Het publiek wordt wederom getrakteerd op het neusje van de zalm, namelijk: Kazzikazs on percussion & Jules on Sax.

Golden staat bekend als een vrouwvriendelijk event, waarbij de nadruk ligt op een voortreffelijk sfeer, prachtige aankleding en oogverblindend entertainment. De organisatie haalt dan ook alles uit de kast om de bezoekers tot in de puntjes te verwennen.

Naast de bovengenoemde ingrediënten staat Golden uiteraard ook bekend om haar sterke programmering en heeft tijdens de laatste edities bekende artiesten als Quintino, Vato Gonzalez, ROOG, Erick E, Brian Chundro & Santos, D-Rashid, Marc MacRowland, Roul and Doors, Michael Mendoza en Genairo Nvilla geprogrammeerd.