Partyflock
 
­

Cruise Terminal dit jaar thuisbasis Black Tie

gepubliceerd door , op
Kwalitatief, hoogstaand en een unieke muzikale beleving; hiermee werd vorig jaar de toon gezet. Kerst vier je voortaan in stijl! Na het dubbeldikke succes in 2012 keert Black Tie terug op woensdag 24 december 2013. Gezien de grote belangstelling is de nieuwe thuisbasis dit jaar verplaatst naar de Cruise Terminal in Rotterdam.

Met een kledingvoorschrift (lees: dress to impress) waar je u tegen zegt, wordt de lat meteen erg hoog gelegd. Verwacht wordt, zoals de titel wellicht doet vermoeden, dat je je aan de dresscode houdt om niet buiten de boot te vallen. Jasje, dasje voor de heren en voor de dames is dit de uitgelezen kans om met een outstanding jurk en high heels helemaal all out te gaan. Zonder dresscode geen entree!

Bij het kerstspektakel van het jaar hoort natuurlijk een line-up van de overtreffende trap. Het is alweer even geleden maar Rotterdam maakt zich op voor een spetterende avond met Sunnery James & Ryan Marciano. Met hun Sexy By Nature editie tijdens Amsterdam Music Festival nog vers in de gelederen zullen zij Rotterdam doen schudden. Deze heren weten met hun afgelopen ervaringen van Sensation, Ultra Music Festival en Tomorrowland, precies hoe ze met hun unieke muzikale keuze de dansvloer kunnen betoveren. Overal waar zij verschijnen maken de damesharten een sprongetje en bij opkomst van dit DJ-duo stijgt de zaal naar een hoger niveau. Zij zullen kerstnacht van 2013 vieren met DJ collega's die dezelfde vrouwvriendelijke muzikale house voorkeur hebben. Artiesten die weten hoe zij een avond perfect moeten neerzetten. Trots kan de organisatie daarom de volgende namen bekendmaken:

Line-up
Sunnery James & Ryan Marciano
Gregor Salto
ROOG
Franky Rizardo
Genairo Nvilla
Soul Pressure
MC Haits
Vocals Jennifer Cooke
Percussion Jethro Angkotta

Jouw kerst is pas écht compleet met als start Black Tie! Aansluitend op je familiediner kan je meteen door in stijl. Let op: de dresscode is een must bij de toegang. Sneakers en jeans zijn niet toegestaan.

Tickets
Het enige ingrediënt wat nog mist is je ticket! Deze is verkrijgbaar via www.blacktie-event.nl en Ticketscript.

3 opmerkingen

Uitspraak van Mike S en Tanya S op donderdag 31 oktober 2013 om 11:26:
Ik vind het echt helemaal niks.­ Echt bagger muziek.­ Sorry mijn mening

zien en gezien worden..