Partyflock
 
­ Nederland

Toko Techno

gepubliceerd door , op
Toko Techno
18 september 2013
techno is een wereld op zich met vele eilandjes. En elk eilandje heeft haar geweldige ingrediënten, een eigen keuken. De naam Toko geeft dit al aan. Men gaat proeven deze nacht, van een wereldmenu aan techno. Een nieuw concept van de makers van Chakra die sinds acht jaar steevast te vinden zijn op zomaar een zondagmiddag in wisselende locaties. En dat zal ook zo blijven. De volgende Chakra staat genoteerd voor eind januari in De Avenue te Breda. Maar de vraag naar 'only techno' werd steeds groter en een keer op zaterdag zou men ook wel eens waarderen. De klant is koning, dus voilà...

Gekozen is voor een tweetal experts op het gebied van techno die beiden geen onbekende zijn van Chakra. Op 29 september vierde Chakra haar achtjarig bestaan met als afsluiter ZIX. Hij introduceerde de techno op Chakra jaren geleden en af en toe 'helemaal los' op ZIX werd een ware traktatie. Maar ook de Griek Kostas Maskalides is zeker geen onbekende. Ze sloegen de handen ineen en Toko werd een feit.
Kostas en ZIX gaan voor vier sterren als het gaat om het menu voor deze avond. Zij ontvangen twee gasten: Go!Diva & Tom Hades. Het voorgerecht bestaat uit Local food: Aurora. Twee neven waarvan de regio al lang weet dat zij staan voor oldskool techno en draaien met vinyl.

De locatie is die toko in Beesd: Club Rodenburg. Niet op zijn minst voor het geweldige geluidsysteem dat daar binnen hangt, maar zeker na een verbouwing van de grote zaal, waarin de dj booth de blikvanger is geworden, kan deze locatie worden toegevoegd aan de betere van Nederland.

Toch zijn we er nog niet. Want er is een tweede Area en die is op zijn minst bijzonder te noemen. Dat techniek de basis is voor het maken van techno zal uit de doeken worden gedaan in een workshop onder leiding van Niels van der Horst, Ableton Live trainer en EDM producer met als gast Rudy Balkanes Live Roemenië.

Kortom een programma voor de fijnproever.
Voor meer info www.chakraparty.nl