Partyflock

Decibel 2014: the weekend

 

Decibel 2014: the weekend

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Het leukste & gezelligste weekend van het jaar staat al bij veel mensen omcirkeld in de agenda, want vanaf vrijdag 15 tot en met maandag 18 augustus vindt het Decibel Outdoor Festival weekend 2014, plaats op Vakantiepark Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Ook dit jaar bieden Libèma en b2s je de mogelijkheid om een heel weekend lang samen met je vrienden te genieten van Decibel Outdoor Festival en samen met duizenden andere partygangers te verblijven op het park. Dat is niet alleen super gezellig, maar ook nog eens extra veel Decibel Outdoor Festival, want naast het festival, is er voor de weekendgangers ook de exclusieve Decibel Outdoor Festival pre-, night- & afterparty!

Accommodaties &­ 8 persoons-kampeerplekken
Alle vaste accommodaties worden aangeboden door Libèma. Hieronder vallen de jungalows, blokhutten, chalets, comfort tenten, safari tenten en 8 persoons-kampeerplekken. Deze XL kampeerplekken zijn voor groepen van maximaal acht personen en alleen te boeken wanneer je er een caravan, vouwwagen, camper of een twee grote bungalowtenten op plaatst. Op deze plekken heb je een eigen stroomaansluiting. Al deze genoemde accommodaties en plekken bevinden zich op het VakantiePark met uitzondering van enkele safaritenten.

Kampeerplekken
Daarnaast is er natuurlijk ook nog het reguliere festival kamperen. In tegenstelling tot vorig jaar gaan deze 1 persoons-kampeertickets dit jaar in verkoop via de b2s ticketshop. Deze losse kampeerplekken bevinden zich allemaal op SafariCamp Beekse Bergen en gaan niet op gereserveerd nummer. Je boekt per persoon één kampeerticket, maar bepaalt natuurlijk zelf met hoeveel vrienden je komt! Mocht je geen tent hebben of gewoon helemaal in Decibel stijl willen, dan kan je ook in de shop het gelimiteerde Decibel weekend survival pack voor 2 personen aanschaffen. Naast 2 weekend & kampeer tickets krijg je dan ook de 2 persoons Decibel Weekend tent die je na afloop mee naar huis mag nemen.

Parkeren
Bij alle accommodaties en 8 persoons-kampeerplekken zijn er één of meerdere parkeerplekken inbegrepen bij de boeking en kan de auto meestal direct bij de accommodatie geparkeerd worden. Daarnaast is het mogelijk om tegen betaling een extra parkeerkaart via Libema bij te boeken, maar deze auto zal op een apart veld in de buurt geparkeerd dienen te worden. Ook voor de mensen met 1 persoons-kampeertickets is het mogelijk om met de auto het park op te rijden. Hiervoor dient bij de bestelling in de b2s ticketshop een aparte SafariCamp weekendparkeerkaart voor de auto geselecteerd te worden. Dit bestellen van parkeerkaarten kan dus gelijk tijdens je boeking, maar ook later.

Boeken kan vanaf 1 maart 2014 en is inclusief Decibel Outdoor Festival weekend tickets
Zoals gezegd is het boekingsproces dit jaar iets veranderd om het een en ander soepeler te laten verlopen ten opzichte van voorgaande jaren. Wanneer je een accommodatie of kampeerplek bij Libèma boekt, geef je meteen het aantal personen door. Je kunt tijdens het online boeken direct aangeven hoeveel Decibel Outdoor Festival weekendtickets je wilt bijboeken. Je kunt niet meer tickets bijboeken dan het aantal personen in de reservering. Bij de boeking kun je direct aanbetalen, het overige bedrag inclusief het bedrag voor de Decibel Outdoor Festival weekendtickets moet uiterlijk voor 1 april voldaan zijn. Daarna is je boeking bevestigd en ontvang je ook gelijk het bestelde aantal Decibel Outdoor Festival weekendtickets in je mail. Let op, het wijzigen van het aantal personen is hierna dus niet meer mogelijk!
Wanneer je een 1 persoons-kampeerplek via de b2s ticketshop boekt, betaal je meteen het volledige bedrag voor het kampeer- en Decibel Outdoor Festival weekendticket. Deze zijn dus ook alleen als combinatie verkrijgbaar. Nadat je bestelling voldaan is ontvang je de tickets gelijk per mail.

Het Decibel Outdoor Festival weekend ticket geeft je toegang tot de preparty op vrijdag, het festival & de nightparty op zaterdag en de afterparty op zondag en zal € 82,50 ex. fee kosten. VIP weekend tickets kosten € 107,50 ex. fee.
Het bedrag van je verblijf op het park hangt uiteraard af van het soort accommodatie en het aantal personen waarmee je boekt. Het Decibel Outdoor Festival weekend start op vrijdagmiddag 15 augustus en eindigt op maandagochtend 18 augustus 2014.

Park faciliteiten
  • Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een restaurant, snackbar, zwembad en supermarkt.
  • Er zijn voor de kampeerders vaste sanitaire voorzieningen aanwezig met toiletten, wasbakken en warme douches. Het gebruik hiervan is gratis.
  • Bij alle accommodaties en 1 persoons-kampeerplekken is er de mogelijkheid om de auto dichtbij te parkeren, zodat je niet te ver hoeft te lopen met je spullen.
  • Je kunt je telefoon opladen bij de mobiele oplaadservice.
  • Tijdens het Decibel Outdoor Festival weekend kun je een locker huren. Hier kun je al je waardevolle spullen veilig in opbergen.

Voorverkoop
De voorverkoop voor de vaste accommodaties en 1 persoons-kampeerplekken start zaterdag 1 maart om 13.00 uur via Libèma en de b2s ticketshop. Zorg er voor dat je stipt om 13.00 uur achter je laptop zit, want alle vaste accommodaties waren vorig jaar binnen één kwartier gereserveerd!

De reguliere Decibel Outdoor Festival outdoor festival 2014 tickets gaan op zaterdag 10 mei om 13.00 uur in verkoop.

Decibel Outdoor Festival belooft ook dit jaar weer HET weekend van je zomer te worden! Dus zorg er voor dat je deze data vrijhoudt en het niet mist. Kom alvast in de stemming voor Decibel Outdoor Festival 2014: the weekend met de extended aftermovie van afgelopen jaar:


64 opmerkingen

:)
beetje kort dag dit keer met aankondiging en begin verkoop... maja klaarzitten dus zaterdag :p
Op 10 mei zit ik ruim op tijd al achter me lap top gekluisterd :D
Hopelijk lukt het dit jaar weer om tickets te bemachtigen :yes:
Erg laat met nieuwsbericht helaas, als ik goed begrijp moet ik de 1-persoons camping ticket +­ weekendticket nu in 1 keer betalen?

Wil dit graag weten i.­v.­m.­ doorgeven aan vrienden hoeveel geld ze me moeten overmaken.­
Uitspraak van -FlockParty:yes: op maandag 24 februari 2014 om 11:34:
camping ticket +­ weekendticket nu in 1 keer betalen?

Voorheen was het altijd eerst camping/accomedatie en later voor de reguliere verkoop de tickets :)
Uitspraak van Bigmb B) op maandag 24 februari 2014 om 11:56:
Voorheen was het altijd eerst camping/accomedatie en later voor de reguliere verkoop de tickets :)

Vorig jaar heb ik eerst de campingplek betaald (35 euro excl. fee) en ergens in april of mei weekendticket (80 euro excl. fee). Zoals ik nu uit het nieuwsbericht haal moet ik nu de 35 euro + 80 euro in 1 keer betalen. Nou maakt mij dat niet veel uit maar in mijn vriendenkring zitten ook nog studenten en dan is 120/130 euro in 1 week regelen erg veel :P
Uitspraak van -FlockParty:yes: op maandag 24 februari 2014 om 11:34:
Erg laat met nieuwsbericht helaas, als ik goed begrijp moet ik de 1-persoons camping ticket +­ weekendticket nu in 1 keer betalen?

Wil dit graag weten i.­v.­m.­ doorgeven aan vrienden hoeveel geld ze me moeten overmaken

Ja aan het bericht te lezen moet je dat in een keer betalen. Je 1 persoons camping plek + je weekend ticket en evt weekend parkeer ticket. :)
Ja tent is in 1x dokken en rest is met aanbetaling..­ die '1 persoons kampeerplekken met bepaal zelf met hoeveel vrienden je komt' vind ik wel een beetje verwarrend haha
Best wel kut dat het zo kortdag is idd!
Bij ons nog een beetje de twijfel of we 1dag gaan of een weekend.­ (naja zelf weekend uiteraard maar aanhang weet het nog niet)
Snel maar wat beslissen dus!
Dus je koopt in 1 keer tent en ticket? Vind het aardig onduidelijk.­ En die je dit via b2s ticketshop of wat?
laatste aanpassing
dus begrijp eruit dat een kaartje voor alleen de zaterdag 82,50 kost?
hahahaa echt sommige mensen!! Volgens mij snap ik het wel. Het staat ook allemaal best wel uitgelegd op hun Facebook pagina.
Uitspraak van toerist op maandag 24 februari 2014 om 14:30:
dus begrijp eruit dat een kaartje voor alleen de zaterdag 82,50 kost?

Nee dat is voor het complete Decibel weekend, dus de zaterdag + pre, night en after ;-) Ik gok dus dat het zaterdag kaartje een stukje goedkoper is.

Uitspraak van Duncan op maandag 24 februari 2014 om 13:44:
Dus je koopt in 1 keer tent en ticket? Vind het aardig onduidelijk.­ En die je dit via b2s ticketshop of wat?

Als je gewoon wilt kamperen, koop je inderdaad alles in 1 keer, via de b2s ticketshop. Wil je een huisje of grote kampeerplek, dan boek je dus alsnog via Libema. Maar ook daar moet je binnen 1 maand het compelte bedrag, incl je Decibel weekend tickets betalen. Zoals ik het begrijp gaat alles nu in 1 handeling en 1 bestelling. Stuk makkelijker en overzichtelijker dan voorgaande edities!

Uitspraak van -FlockParty:yes: op maandag 24 februari 2014 om 11:34:
Erg laat met nieuwsbericht helaas, als ik goed begrijp moet ik de 1-persoons camping ticket +­ weekendticket nu in 1 keer betalen?

Wil dit graag weten i.­v.­m.­ doorgeven aan vrienden hoeveel geld ze me moeten overmaken.­

Ja, en ik las net op de website dat een kampeerticket 37,50 is. Maar mensen, decibel startte voorgaande jaren met het weekend ook precies op 1 maart ;-)
Ik ben er klaar voor zaterdag!! zin in de zomer!!
was te verwachten dus wij hebben er op gerekent :P zaterdag reserveren
Yes! Mijn decibel hartje gaat sneller kloppen!
Uitspraak van chaantje11 op maandag 24 februari 2014 om 16:02:
Yes! Mijn decibel hartje gaat sneller kloppen!

DIe van mij!! klaarzetten zaterdag
Ik heb al een halfjaar in me agenda staan dat 1 maart de verkoop begint, als je allemaal zo graag wilt gaan dan kijk je ff bij vorig jaar welke datum de kaart verkoop begon en op welke datum de info release kwam. Dan had je zelf gewoon op de hoogte kunnen zijn :D
Uitspraak van Rosaa.. op maandag 24 februari 2014 om 16:55:
Ik heb al een halfjaar in me agenda staan dat 1 maart de verkoop begint, als je allemaal zo graag wilt gaan dan kijk je ff bij vorig jaar welke datum de kaart verkoop begon en op welke datum de info release kwam. Dan had je zelf gewoon op de hoogte kunnen zijn :D

En zo is dat ..:P
10 mei klaar zitten :woep: camping lijkt me niet veel bijzonders.
aangezien dit alleen maar hardstyle is
Uitspraak van hompi op maandag 24 februari 2014 om 18:00:
camping lijkt me niet veel bijzonders.­
aangezien dit alleen maar hardstyle is

Je weet niet wat je mist :bier:
Hele mooie prijs 82.50 voor een weekend +camping ticket(y)
Uitspraak van hompi op maandag 24 februari 2014 om 18:00:
camping lijkt me niet veel bijzonders.­
aangezien dit alleen maar hardstyle is


Ben het hier mee eens. Dat is echt de reden dat ik het denk ik nooit zal doen.
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 24 februari 2014 om 18:21:
Hele mooie prijs 82.50 voor een weekend +camping ticket(y)

Volgens mij snap je 't niet? 37,50 voor je camping plek + 82,50 voor je weekendticket ex. fee :P
laatste aanpassing
Uitspraak van -FlockParty:yes: op maandag 24 februari 2014 om 18:38:
Volgens mij snap je 't niet? 37,50 voor je camping plek + 82,50 voor je weekendticket ex. fee :P

Oké das Facking veel!!:s das 150€ zo,ongeveer:nocheer:
Uitspraak van hompi op maandag 24 februari 2014 om 18:00:
camping lijkt me niet veel bijzonders.­
aangezien dit alleen maar hardstyle is

Ben ik ook niet zo'n voorstander van, ik zie ook liever meer diversiteit (zoals vroegert; van hard-trance oplopend door de genres), maar het gaat om het sfeertje.....gewoonweg super vet :cheer: 7e jaar WOOP WOOP!!!
Kun je ook alleen een weekend ticket kopen deze zaterdag? Kan je dan gewoon alle 3 de dagen naar binnen op het festival terrein?
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 24 februari 2014 om 19:19:
Was het vorig jaar niet 120€?

reken is uit dan voor de grap...?

82,50+37,50=??????

en kijk dan nog eens naar je opmerking :)
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 24 februari 2014 om 18:45:
Oké das Facking veel!!:s das 150€ zo,ongeveer:nocheer:

120 exclusief administratiekosten, dus ongeveer 125 euro dus ;)
Uitspraak van Made op maandag 24 februari 2014 om 19:17:
Kun je ook alleen een weekend ticket kopen deze zaterdag? Kan je dan gewoon alle 3 de dagen naar binnen op het festival terrein?

Nope, weekend tickets zijn puur voor de vakantie hangers (dus op t park zelf)
Uitspraak van Thom1991 op maandag 24 februari 2014 om 19:56:
120 exclusief administratiekosten, dus ongeveer 125 euro dus ;)

Ohhh das te doen
Uitspraak van -FlockParty:yes: op maandag 24 februari 2014 om 18:15:
Je weet niet wat je mist

liever iets ala defqon 2013 gewoon een compleet 2e dag er bij op het festival terrein.
als je echte camping wilt ga je natuurlijk naar nature one. Dan is decibel gewoon kinder spel
zoiezo weer aanwezig elke keer weekend gehad was toppie (Y)
en als je nog twijfelt lowlands is nog niet uitverkocht.­
is dit snel uitverkocht? want ik moet werken :)
Valt best mee met de prijs :D je zit midden in het hoogseizoen van de vakanties
Uitspraak van hompi op maandag 24 februari 2014 om 20:15:
liever iets ala defqon 2013 gewoon een compleet 2e dag er bij op het festival terrein.­
als je echte camping wilt ga je natuurlijk naar nature one.­ Dan is decibel gewoon kinder spel

nou nou wtf is dat voor vergelijking... decibel stuk beter als defqon als je het mij vraagt.. enn nacht feest en after was zeker niet alleen hardstyle...
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 24 februari 2014 om 18:45:
Oké das Facking veel!!:s das 150€ zo,ongeveer:nocheer:

€ 120,- is het... Mooi prijsje toch voor 4 feestjes (Y)
Uitspraak van hompi op maandag 24 februari 2014 om 18:00:
camping lijkt me niet veel bijzonders.­

Je moet het ook echt niet voor die pre/night/after party's doen :D
corneelWR
Artiest CRO
Heerlijk buiten feestje, meestal nog lekker weer erbij! Zeker weer van de partij dit jaar.­
Uitspraak van Bigmb B) op dinsdag 25 februari 2014 om 09:33:
Je moet het ook echt niet voor die pre/night/after party's doen

Juist wel jonge! haha. Pre en after hier lekker vermaakt ondanks dat er alleen hardstyle was, festival zelf heb ik me maar wat lopen vervelen. Ga dit jaar ook niet omdat de zaterdag zo hard tegenviel.
Dit jaar een weekendje decibel! Lijkt me super!
Dit is echt kut ik ga 10 mei naar xxlerator toch maar wat later gaan en hopen dat ik dan niet voor niks later ga
Uitspraak van *WESZ op maandag 24 februari 2014 om 21:48:
is dit snel uitverkocht? want ik moet werken :)

Ja erg snel, zorg maar dat je klaar zit haha.
weet iemand of de 1 persoons kampeerplekken snel uitverkocht zijn?
want ik ben zaterdag 1 maart onderweg naar Oostenrijk om te snowboarden :(
Geen dagtickets meer dan??
Uitspraak van koning haske op woensdag 26 februari 2014 om 12:58:
weet iemand of de 1 persoons kampeerplekken snel uitverkocht zijn?

vorig jaar viel dat wel mee :)

Uitspraak van Pekkie op woensdag 26 februari 2014 om 16:13:
Geen dagtickets meer dan??

vanaf Mei ergens te koop !
nou we hopen dat het lukt anders 10 mei maar proberen
Kan iemand mij vertellen waar ik de bedragen van de aanbetaling kan vinden? Leuk en aardig namelijk maar als er door één persoon wordt geboekt zal diegene dat dus ook 'zomaar even' voor moeten schieten.­ Dit is misschien niet voor iedereen haalbaar en is het dus makkelijk om het van te voren naar de boeker over te maken.­ Lekker duidelijk b2s!
Respect voor het vele werk om dit te organiseren hoor!
Uitspraak van Pekkie op woensdag 26 februari 2014 om 16:13:
Geen dagtickets meer dan??

Als in alleen het feest? Dat is later.. derrrrp
yes 2 weekend vip tickets in the pocket :P:P decibel the weekend here we come
Een heel weekend om het gigantische fjeestterrein helemaal te onderzoeken.­ Dit word me een geniaal weekend!!
:P nog maar 164 nachtjes en dan mogen we lekker weer feesten op beekse bergen whoehoe
Wanneer komt de aftermovie van decibel the weekend 2014 online?