Partyflock
 
­ Nederland

Dakloos & ACU present A Nightmare on Voorstreet

gepubliceerd door , op
Dakloos is een nieuw en verfrissend evenement waarbij het dak er standaard af gaat! Op donderdag 31 oktober biedt ACU de ruimte aan Dakloos om Utrecht eens goed op zijn grondvesten te laten schudden tijdens een waar Halloween spektakel; A Nightmare on Voorstreet. De ACU wordt deze avond omgetoverd tot een waar horror/sci-fi technohol. Live-art, VJ's en echte Techno helden zorgen voor een perfecte combinatie om jouw hartslag sneller te doen kloppen.

Artiesten
Om deze allereerste editie af te trappen haalt Dakloos een breed assortiment aan DJ's in huis die jullie zullen vermaken met techno in alle soorten en maten.

Wesdex
Tijdens Halloween komt niemand minder dan Wesdex een uur lang de muziek verzorgen! Van minimal techno tot jazzy house, Wesdex brengt het allemaal. Old skool techno liefhebbers kennen hem van Magnetronik en Beatvreters, recent was hij te vinden op Curacao. Ook de grote evenementen als Mysteryland, Welcome to the Future en Burningman schroomt hij niet. Een man met een breed CV dus. Op 31 oktober staat hij gewoon bij Dakloos in de ACU.

D'lectronique
D'lectronique is een gedreven jonge dame uit Hilversum. In 2006 begon ze met vinyl draaien en sindsdien is ze niet meer bij de draaitafels weg te slaan. Jarenlang zong ze in de electro-rockband Two Way Radio, maar haar passie ligt toch bij techno. En hoe! D'lectronique maakt overal een feestje van en dat is te zien aan haar energieke performance. Techno, Minimaltech, Techhouse en Deephouse, alles met een vleugje vaag.

Complekx & Revvel
Deze heren begonnen op 18-jarige leeftijd met het produceren van techno en acid en kwamen snel hierna aan hun eerste gigs bij o.a. Tunnel Syndroom en Pro Techno. De heren hebben ook daarna niet stil gezeten! Complekx is inmiddels thuis bij het gruwelijke Flatlife Basement Label en co-owner bij In Progress Radio. Revvel ontwikkelt tegenwoordig de vetste flyers voor de beste underground techno feesten van het land. Zij komen samen bij Dakloos om de bruutste oldschool techno set ooit voor jullie neer te zetten. Beuken, rammen, douwen!

Natuurlijk zullen ook resident DJ's Geschmaksverstärker en Pleasure Pressure aanwezig zijn. Zij leveren deze avond een dikke techno b2b set. Nikki Smits zal zorgen voor bloedstollende live-art en ook de gruwelijke horror visuals zullen niet ontbreken. Kortom, een avond die je niet mag missen!