Partyflock
 
­ Nederland

Meer dan 50 artiesten vertegenwoordigd op het nieuwe MegaWatt Festival
21 December IJsselhallen Zwolle

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 21 december organiseert High Energy Events MegaWatt Festival. MegaWatt Festival vervangt Fusion of Dance Indoor en gaat de weg die Fusion of Dance Indoor de afgelopen jaren bewandeld heeft, voortzetten. Hiermee legt de organisatie de lat nog hoger om jou als bezoeker echt een onvergetelijke nacht te bezorgen. Met een überdikke line-up verdeelt over maar liefst vijf area's gaat MegaWatt Festival verder waar Fusion of Dance Indoor is gestopt. Meer dan 50 artiesten, waaronder Radical Redemption (live), Yellow Claw, Kutski uit Engeland, PETDuo uit Brazilië, Amok uit Duitsland en heel veel anderen, gaan op 21 december deel uitmaken van deze eerste editie van MegaWatt Festival in Zwolle. Bekijk hieronder per area de complete line-up.

Area 1: Megabase (raw/hardstyle)
In één van de grootste hallen in de IJsselhallen vind je de raw/hardstyle 'Megabase' area. Megabase, wat ook op Fusion of Dance de hardstyle area was, staat voor hard, groot, massaal, ruig en alles wat hiermee te maken heeft. Zo herken je Megabase aan de grote podia, kolossale constructies, snoeihard geluid en last but not least, dikke shows! Maar wat is een area zonder een passende line-up? Beginnend met een heerlijk euforisch gevoel wat halverwege de nacht overvloeit naar keihard beukende raw Hardstyle, dat is wat je kunt verwachten bij Megabase! Check hieronder de complete line-up in willekeurige volgorde.

Frequencerz
Code Black Australië
Bass Modulators
Live: Crypsis
Adaro
Atmozfears
Live: Radical Redemption
Audiotricz
Chain Reaction
Hosted by MC Renegade

Area 2: Housteria (eclectic/house)
De eclectic/house area op MegaWatt Festival draagt de naam 'Housteria'. Housteria, wat garant staat voor een onbeheerst, wild, crazy maar vooral een waanzinnig gekkenhuis, gaat ook in één van de grootste hallen van de IJsselhallen plaatsvinden. In deze area wordt de populaire eclectische sound gecombineerd met pompende house beats. In een negen uur durend spektakel gaan artiesten als La Fuente, Yellow Claw, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Kenneth G en Sandro Silva ervoor zorgen dat jij een onvergetelijk avond krijgt. Ook Dyna, bekend van zijn succesvolle 'Sexed Up' events is aanwezig op deze eerste editie van MegaWatt Festival. Een ding is zeker, met dikke internationale line-up onder leiding van vocalist MC Iceman krijg jij een 'housterische' nacht om niet te vergeten!

La Fuente
Yellow Claw
Kenneth G
Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Dyna Suriname
Lady Bee
Praia del Sol
Sandro Silva
Hosted by MC Iceman

Area 3: Harddefinition by Dr. Rude (freestyle)
Freestyle is vandaag de dag populairder dan ooit en daar heeft High Energy Events, met de komst van Harddefinition, haar steentje aan weten bij te dragen. Harddefinition is een concept waar niks moet en alles mag, met als rode draad in het concept: een hele dikke Freestyle line-up! Eén van de grondleggers van deze 'freestyle' sound zoals wij hem vandaag dag kennen is Rudi Feenstra, beter bekend als Dr. Rude. Speciaal voor deze eerste editie van MegaWatt Festival heeft Dr. Rude een eigen Freestyle area tot zijn beschikking gekregen waar hij alles mag doen en laten. Ook de line-up heeft deze Freestyle koning helemaal zelf in mogen vullen. Bekijk de complete freestyle line-up hieronder.

Dr. Rude
Kutski Verenigd Koninkrijk
Mark with a K België
The Darkraver
Bass-D
Live: Transfarmers
Raoul Coolman
Demassus
Pat B
LNY TNZ
Hosted by MC DL

Area 4: Mantis (Hard/Techno)
Techno liefhebbers opgelet! Op vele verzoek komt het bekende 'Mantis' (Poppodium Hedon) concept uit Zwolle terug en wel met een eigen area op MegaWatt Festival! Met een gruwelijk dikke line-up waar o.a. PETDuo uit Brazilië en Amok deel van uit maken, is Mantis weer helemaal terug! Mantis, bekend van de Hedon en haar diversiteit en brede programmering (Techno/Schranz/Industrial) was voorheen het Techno evenement in Zwolle en omstreken en heeft dan ook een grote achterban in deze regio. Met de invulling van deze muziekstroming op MegaWatt Festival luistert High Energy Events naar de wensen van haar bezoeker en zorgt er tegelijkertijd voor dat er nieuw leven in dit legendarische concept wordt geblazen. Een tipje van de sluier, verwacht in deze area extra lange DJ sets.

TKZ
Acid Junkies
PETDuo Brazilië
Jehuda
Amok Duitsland
The Outside Agency

Area 5: Rock the Boat (techhouse)
Natuurlijk is er op MegaWatt Festival een heerlijke techhouse area te vinden. In deze speciale 'Rock the Boat' area kun je de hele avond compleet los gaan op de techhouse beats van o.a. Erick E, Jess&Miss en Alain Diaz. Ook nachtbraker Dirrty Berry is in deze zaal te vinden. Check hieronder de complete techhouse line-up.

Salvano Volez
Jess&Miss
Erick E
Dirrty Berry
Jay Double-U
Alain Diaz vs Daan DeVito
Asino
Steff da Campo
Essentials
Hosted by JPackMC

Zoals je hebt kunnen lezen heeft MegaWatt Festival maar liefst vijf area's en is daarmee ook gelijk het grootste en breedste indoor dance festival in de maand december. Deze eerste editie van MegaWatt Festival belooft een editie te worden om nooit meer te vergeten, wacht dus niet langer en scoor je ticket vandaag nog! De Early Bird tickets voor MegaWatt Festival zijn al weken uitverkocht. Regular tickets zijn nog wel te koop en kosten €39,50 ex.Fee. Deze tickets zijn verkrijgbaar op www.megawattfestival.com, www.highenergyevents.nl of te koop bij een van de 450 Primera Stores bij jou in de buurt.

Houdt www.megawattfestival.com goed in de gaten en blijf op de hoogte over het laatste nieuws. Like ook de nieuwe Facebookpagina en zet direct het evenement in je agenda.

20 opmerkingen

 
Vette line up Megabase!!! Absoluut aanwezig voor de vierde keer!!
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Die maal hoera voor deze line up. Veel favorieten. Dus ben ik aanwezig. ..
Heel dik! :bounce:
hopelijk 2 uur TOA :P
Pet Duo?! hmmm interessant!
Super nice! Wordt weer een toffe editie :)
Tegelijk met bass acedemy ...
Line up nog niet compleet staat bij het feest zelf?
:)
Inderdaad dikke area 4! Jammer dat het dan toch nog 40 euro kost wat het ineens een stuk minder interessant maakt :P
 
Uitspraak van V0NK op maandag 14 oktober 2013 om 18:07:
Inderdaad dikke area 4! Jammer dat het dan toch nog 40 euro kost wat het ineens een stuk minder interessant maakt :P


vind het een vrij normale prijs als je kijkt dat je voor een Q dance event zeker 60 euro kwijt zou zijn voor zo line up... en deze feesten zijn het zeker waard, hun leveren top feesten
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 oktober 2013 om 11:34:
vind het een vrij normale prijs als je kijkt dat je voor een Q dance event zeker 60 euro kwijt zou zijn voor zo line up... en deze feesten zijn het zeker waard, hun leveren top feesten

Het totaalplaatje vast wel, al vind ik het voor 1 area niet de moeite. Zeker ook omdat op een feest met meerdere area's de sfeer ook achter zal blijven tov een hardtechno feestje. Maar dat is dan mijn mening ;)
 
Wat een dikke bazen line up in Zwolle!
Zeker tof, soort Mysteryland indoor.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
Frequencerz, Petduo & Lady bee !! Smullen :honger:
 
Uitspraak van V0NK op dinsdag 15 oktober 2013 om 12:37:
Het totaalplaatje vast wel, al vind ik het voor 1 area niet de moeite. Zeker ook omdat op een feest met meerdere area's de sfeer ook achter zal blijven tov een hardtechno feestje. Maar dat is dan mijn mening ;)


dat is ieder zijn beleving en idd als je maar voor 1 area komt kan ik begrijpen dat het te duur is.... ik kan bij meerdere stijlen uit de voeten dus voor mij zijn dit de perfecte feesten
Grappig dat het van alles wat is.
The outside agency!!! Te vet!!!!