Partyflock
 
­ Nederland

Major League en UKF bundelen krachten voor drum 'n bass nacht in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Vrijdag 6 december bundelen Major League en het Britse Youtube-kanaal UKF de krachten voor een hele nacht lang drum 'n bass in de Amsterdamse Melkweg. Optredens komen tijdens deze clubnacht van Ed Rush, Culture Shock, Tantrum Desire, June Miller, Nymfo en Pamb & Harsh. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

In 2013 werkte Major League samen met een aantal van de beste drum 'n bass labels en artiesten ter wereld. Vroeg in het jaar liet de Andy C met zijn RAM label de fans achter in extase, tijdens de zomer vierde Major League 15 jaar Virus label en in oktober verkocht Friction's Shogun Audio label de Melkweg uit samen met super-act Pendulum. Om het jaar in stijl af te sluiten, heeft Major League UKF uitgenodigd vanuit de UK over te komen naar Amsterdam.

Met meer dan 1,2 miljoen abonnees en bijna 400 miljoen bekeken nummers is UKF Drum 'n Bass het meest invloedrijke kanaal voor drum 'n bass op Youtube. Het kanaal is slechts 4 jaar geleden begon in de bass-hoofdstad van de wereld, Londen. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste bronnen voor nieuwe drum 'n bass en andere elektronische muziek. Met een snel groeiende schare fans heeft UKF zijn activiteiten uitgebreid naar mixes, live shows en evenementen over de hele wereld.

Wat te verwachten? Uit London wordt Virus labelbaas en originele techstepper Ed Rush ingevlogen, bekend om zijn unieke sound en mixing skills. Hij zal het podium delen met het wonderkind van Technique Recordings, Tantrum Desire. Ook van de partij is Culture Shock die grote impact heeft gemaakt met zijn muziek op Ram Records. Van eigen bodem zijn er dj-sets van June Miller, Nymfo en residents Pamb & Harsh.