Partyflock
 
­ Nederland

Cr2 Records scout producer talent tijdens ADE labelnight

gepubliceerd door , op
Cr2 Records Label night
8 oktober 2013
Het internationale house label Cr2 komt met Amsterdam Dance Event naar dé nieuwe hotspot van Amsterdam; de kosmopolitische Club ABE, voor een showcase én een speciale talent scout avond op woensdag 16 oktober!

Jonge DJ's & producers krijgen kans!
Daar waar de deuren naar de grote namen in de dance industrie normaliter gesloten blijven, gaan deze voor ADE 2013 eenmalig open! Ben jij DJ en/of producer en denk jij dat je hét nieuwe talent bent? Heb jij die nieuwe mega hit track op de plank liggen maar weet je niet waar je moet beginnen om deze bij een platenmaatschappij te krijgen? Of wil je graag feedback ontvangen op de door jouw geproduceerde track?

Op woensdag 16 oktober openen om 19:00 uur de deuren van Club ABE aan de Amstelstraat in Amsterdam voor de Cr2 Records live A&R Panel night. Wat houdt dit precies in?
Jij als DJ/Producer stuurt je track naar Amsterdam@cr2records.com, en komt met een geldig entree bewijs naar Club ABE. Eerst kan je even rustig het feedback panel ontmoeten, waarna er vervolgens naar alle inzendingen geluisterd zal worden en deze live beoordeeld worden door het panel.

Het feedback panel bestaat uit:
MYNC - (Producer/Label eigenaar van Cr2)
Larry Rebel Sonix - (Sample Pack/Engineer)
Gabriel Escobar - (Tour Manager voor MYNC, Nicky Romero, Erick Morillo)
Steven Haddad (Hashtag Management - Manager van MYNC, Bl3nde, Nadia Ali)
Deorro - (Producer uit USA)
Mystery Guest Producer

Wie weet wordt jouw track wel gesigned op Cr2 Records, het label waar bijna alle grote namen uit de house scene een track hebben gereleased! Dit is in ieder geval dé kans om een groep belangrijke mensen uit de muziekindustrie te ontmoeten die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw talent! Noot: Mail alleen je track als je daadwerkelijk ook komt!

Cr2 Showcase party
Vanaf 21:00 tot 04:00 uur 's nachts gaat het feest door in Club ABE, en mag iedereen blijven voor de Cr2 Showcase avond. Met een heerlijke line-up beloofd het in ieder geval een fantastische avond te worden. In de line-up staan een selecte greep DJ's die op dit moment releasen bij Cr2 Records.

Line up
MYNC Verenigde Staten (Labeleigenaar van Cr2),
Vato Gonzalez Nederland,
Tommie Sunshine Verenigde Staten,
The Disco Fries Verenigde Staten,
Mell Tierra Nederland,
Loopers Nederland,
Deorro Verenigde Staten.

Locatie: De nieuwe club ABE
De verf is nog maar net droog aan de muren, en het geluids systeem en de lichten zijn spiksplinternieuw! Deze club aan de Amstelstraat (verlengde van Rembrandtplein), legt de lat meteen hoog! Een super delux ingerichte club wacht op je tijdens deze openingsavond van het ADE 2013. Voor deze avond geldt een minimumleeftijd van 18 jaar & ouder.

Cr2 Records
Cr2 is opgericht in 2004 door oa. Mark Brown (MYNC), en heeft zich in de afgelopen jaren internationaal bewezen als sterk house label. Met releases van Steve Angello, Eric Prydz, Nicky Romero, Dannic, Dyro, Loopers, Mell Tierra, Chuckie, Hard Rock Sofa, Fedde le Grand en vele andere is Cr2 een fenomeen geworden binnen de houselabels. Naast ADE organiseert Cr2 ook events tijdens de Miami Music Week & brengt mix compilaties uit zoals onlangs in samenwerking met Space Ibiza.

Tickets
Tickets voor de A&R Panel avond & showcase kosten €12.50 en bieden je toegang tot de panelavond & showcase. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang. Tickets zijn beschikbaar via tickets Your-republic.com.

Meer Informatie
Is er iets niet duidelijk of wil je graag nog een vraag stellen? Email dan gerust naar info@your-republic.com voor meer informatie.