Partyflock
 
­ Nederland

Grote namen én internationale mystery guest op vijfjarig bestaan CrazySexyCool

gepubliceerd door , op
Crazy Sexy Cool
5 september 2013
FeestCrazy Sexy Cool · 5 Years anniversary
Datumzaterdag 5 oktober 2013
WinactieCrazy Sexy Cool actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Onlangs maakte Crazy Sexy Cool bekend in oktober een dubbeldikke verjaardagseditie te gaan vieren. Het beruchte dancefeest in de Rotterdamse Maassilo heeft de afgelopen vijf jaar uitgebreid naam en faam gemaakt, en dat gaat nu dik worden gevierd! Daarom bij deze een moddervette line-up van Crazy Sexy Cool op zaterdag 5 oktober, met namen als Apster, Lucien Foort, Gregor Salto, BIGGI, WaxFiend én een grote, internationale Mystery Guest!

De voorpret kan nu dus officieel beginnen. Presenteerde Crazy Sexy Cool in het verleden al namen als Afrojack en Hardwell, kun je ook deze avond een mooie selectie verwachten van jonge aanstormende dj-helden versus gevestigde namen uit het nachtleven. Tel hierbij op de welbekende freaky acts die sowieso altijd aanwezig zijn, en er staat een heet nachtje Maassilo gepland.

Tja, je kunt oktober slechter beginnen. Crazy Sexy Cool zal zich deze vijfde verjaardag bovendien in een gloednieuw jasje presenteren; de shows worden groter, de namen imposanter, terwijl het gevoel van vroeger uiteraard wordt meegenomen. Verwacht ook een hoop mooie prijzen, op deze verjaardag wordt namelijk goed uitgedeeld. Kaarten en taarten, t-shirts en kortingen, plús een hoofdprijs ter waarde van 1.500,- euro.daar ga je blij van worden!

Line-up
Ok, tot zover de build-up. Opgewarmd en wel presenteert Crazy Sexy Cool dan nu de officiële line-up van haar vijfjarig bestaan, zaterdag 5 oktober in de Maassilo:
Hoofdpodium is natuurlijk de Crazy Area, waar achtereenvolgens dj's Michael Mendoza, Delivio Reavon & Aaron, Gill, Leroy Styles, Apster, Gregor Salto en Lucien Foort voor onrust zullen zorgen. De avond wordt hier afgesloten door een bijzondere, internationaal vermaarde Mystery Guest –geloof ons, die wil je niet missen.

De Cool Area is deze avond het domein van BIGGI, The Freshman, Superior en WaxFiend, terwijl het op de Talent Stage een gekkenhuis wordt met Delvin & Délerio, De RotJoGGieS, Gione & Ravitez en Nick Vathorst. En dan zijn er nog de escapades op de Sexy Area, waar de volgende artiesten van de partij zijn: Jay Valentine, Rancido, Andy Foreman, Vaiks L & Rowses, Bougenvilla, Fajah Lourens en Aldair Silva.

Naast de online verkoop via Ticketscript is de organisatie van Crazy Sexy Cool een samenwerking aangegaan met Oqium te Rotterdam. Vanaf nu kun je bij Oqium de harde tickets voor het 5 jarig bestaan van Crazy Sexy Cool op 5 oktober 2013 in de Maassilo kopen. Dus wanneer je geen tijd of geen zin hebt om online je kaarten te kopen, wandel je langs Oqium en scoor naast je kaarten ook gelijk een paar exclusieve sneakers voor je perfecte avond in de Maassilo op 5 oktober. See you there!

  • Cool Area
  • zo 00:00 - 01:30:  Nederland house, urban, r&b, hip hop, latin
  • zo 01:30 - 03:30:  Nederland house, urban
  • zo 03:30 - 04:30:  Nederland r&b, hip hop
  • zo 04:30 - 05:30:  Nederland house, urban, r&b, latin