Partyflock
 
­ Nederland

Waves
Nieuwe clubnight in poppodium Atak

gepubliceerd door , op
Waves
2 oktober 2013
Atak is in het nieuwe seizoen een feest rijker op vrijdag 25 oktober. Met trots presenteren zij Waves, de frisse en fruitige avond van de Atak! Waves staat voor eclectische en futuristische dansmuziek. Een avond vol harde beats, swingende melodieën en diepe bass.

De hoofd aftrapper van Waves is niemand minder dan FS Green! Als eclectische DJ wordt FS Green gewaardeerd om zijn zeer verfijnde, soulfull platenkeuze, gebracht in een feestelijk jasje. Verder is hij mede producer van de hit Watch out for this van niemand minder dan Major Lazer! Begeleidend door een van de dikste club mc's die Amsterdam kent, niemand minder dan Mc Fit.

De rest van de avond zal muzikaal ingevuld worden door de residents van Waves. Dit zijn L33 (Soulection), Danny vd Lugt (DwarsRecords) & Jakuza (Dubbel). De avond word verder nog begeleid door GeestMC met de microfoon en Freddie Beamer met de visuals. Voor liefhebbers van een dikke club avond met heerlijke dansmuziek van top en lokale dj's is dit het nieuwe feest.

Voor kaarten en/of informatie, zie www.atak.nl

Over Waves
Waves is een avond van Atak in samenwerking met DubbelZoDwars & Dwars Records. Met als doel om het uitgaanspubliek in Enschede kennis te laten maken met diverse vooruitstrevende dans muziek genres, als future funk, UK Bass, trap, beats en dubstep. Deze genres zijn sterk beïnvloed door voorlopers als drum and bass, techno, house, r&b en hiphop. En om tegelijkertijd liefhebbers van deze uiteenlopende genres/smaken met elkaar te verbinden.

DubbelZoDwars is een concept ontwikkelaar voor muziek, kunst en cultuur. Zij hebben als doel om de ethiek en beleving van pure disciplines naar boven te brengen in een laagdrempelige formule. Zij richten zich voornamelijk op jongeren en jong volwassenen. Dwars Records is een voorbeeld van hun projecten. Hierbij zijn ze een label gestart voor talent in Enschede op het gebied van elektronische muziek. Zij begeleiden, stimuleren en ontwikkelen dit talent door middel van releases, lezingen, meetings en andere initiatieven. Waves bied dit lokaal talent nu een groter podium. Dit in combinatie met een hoogwaardige DJ, MC en visuele aankleding kan dit de perfecte combinatie zijn voor een geweldige avond uit!

3 opmerkingen

Altijd welkom een nieuw concept in E'de, beetje eenheidsworst is het wel in de stad... Mss maar eens ff een kijkje nemen!
Uitspraak van Feestmeneer op donderdag 3 oktober 2013 om 16:15:
Altijd welkom een nieuw concept in E'de, beetje eenheidsworst is het wel in de stad... Mss maar eens ff een kijkje nemen!


Met 2 vrij nieuwe uitgaansgelegenheden in de binnenstad die naar de klote zijn is alles welkom. T's niet veel meer in Enschede. Helaas.
Uitspraak van Pepsi. op donderdag 3 oktober 2013 om 20:09:
T's niet veel meer in Enschede. Helaas.


Eerlijk gezegt is het ook nooit echt zo veel geweest ;-) De meeste /clubs/ discotheken houden/ hielden het niet langer dan een paar jaar vol...