Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe clubavonden voor Rotterdam

gepubliceerd door , op
Alarmerende berichten deze week over veel clubs in Nederland die in zwaar weer verkeren. Toch is Rotterdam weer een 'sophisticated' club rijker. In tegenstelling tot de huidige nieuwskoppen opent club Empire op vrijdag 27 september 2013 haar deuren met een nieuwe clubavond: Blouse 'N Skirt. Gekenmerkt door een dijk van een programmering en een nieuwe sound. Het programma van de club focust zich op de donderdag- & vrijdagavond en brengt een spectrum van elektronische muziek. Goed geluid, hoge kwaliteit clubavonden & veel bekende DJ's uit de scene: Blouse 'N Skirt belooft een mooie toevoeging voor het Rotterdamse nachtleven te worden.

Nice Up & Blouse 'N Skirt
Rotterdam is een nieuwe club met een topprogrammering rijker. De hoofdavonden, donderdag & vrijdag, hebben elk een eigen sound. 'Nice Up' is het antwoord op de zoektocht naar de ultieme donderdagavond uit. Deze laagdrempelige feestavonden worden georganiseerd in samenwerking met lokale DJ's & organisaties. Elke vrijdag staat club Empire in het teken van kwalitatieve clubavonden met goede muziek – 'Blouse 'N Skirt'. Het hele spectrum van de originele electronische muziek komt hier voorbij: disco, house, acid, electro & classics. Altijd dansbaar, met befaamde DJ's afkomstig uit het hele land.

Club Empire
Club Empire is gevestigd aan het Grote Kerkplein, naast de imposante Laurenskerk op de plek waar voorheen Heidegger gehuisvest was. Bezoekers kijken hun ogen uit, na een maandenlange verbouwing kenmerkt club Empire zich door haar 'sophisticated' interieur, dat Londen chic aanvoelt. In de club - met een relaxte sfeer - richt Empire zich op een breed publiek vanaf 18 jaar met uiteenlopende muzieksmaak. Daarnaast verleend Empire zich als poppodium, met optredens van onder andere Glennis Grace.