Partyflock
 
­ Nederland

Extreme Mansion
All you need to know

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 5 oktober is het weer zo ver, na een paar stille maanden keert Extreme Mansion terug met een derde editie. Inmiddels staat Extreme Mansion als een huis in Rhenen en omgeving. De vorige twee edities zijn succesvol verlopen met artiesten als Wildstylez, Alpha², Ran-D en Audiofreq.

Dancevilla Entertainment brengt deze editie weer grote namen naar Rhenen. Deepack, Josh & Wesz, Kevin Kaos en Dutch Master zullen de vloer doen trillen. Aangevuld met de resident-dj's, Shockwave en de winnaars van de afgelopen DJ Contest, Refluxed, zal dit een avond worden om niet te vergeten! Alles wat je moet weten nogmaals op een rijtje:

Extreme Mansion zal zijn deuren openen om 22:00 uur en zal door knallen met top-dj's tot 03:30 uur! Kom op tijd, want mis de show niet.

Voorverkoop
Tickets voor Extreme Mansion kosten €15 in de voorverkoop. Ze raden iedereen aan op de tickets in de voorverkoop te halen om de rij aan de deur te voorkomen in deze koude dagen! Tickets zijn te verkrijgen bij Restaurant Cunera te Rhenen en via www.dancevilla.nl. voor de late beslissers er zijn ook nog kaarten aan de deur te verkrijgen.

Route
Het adres is Grebbeweg 69 te Rhenen. Gratis parkeren kan in de nabije omgeving bij het sportpark Candia aan de Grebbeweg. Plan je route met je nafigatiesysteem of via het internet via bijvoorbeeld Google Maps of ANWB Routeplanner.

Line-up
Deepack
Josh & Wesz
Dutch Master b2b Shockwave
Shockwave
Kevin Kaos
Refluxed
Hosted by MC Omen

Aftermovie
Ben jij wel toe aan een lekker hardstyle feest waar niks moet en alles mag? Check hier dan de aftermovie en vergeet niet om het te delen met je vrienden!



Legitimatie & Leeftijd
De minimumleeftijd van Extreme Mansion is 18 jaar. Voorkom de teleurstelling en zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Bij de ingang van Club Bollee zal hierop gecontroleerd worden.

Het weer
Bereid je voor op de herfst wat het kan vanaf oktober flink afkoelen vooral 's avonds, maar ook 's nachts! Bereid je hier goed op voor en neem een warme jas/kleding mee voor als er een rij staat bij de deur! Er is een garderobe aanwezig.

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 57056, 63937}
jajaa! zin in! :D:D:D
Artiest Omen
Gewoon komen
Vette line-up, dit mag niet gemist worden!