Partyflock
 
­

NRG Indoor met Art of Fighters, Kronos, Outbreak, E-force en Radical Redemption

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 28 december is het tijd voor NRG Hurrawcane! Het laatste NRG VIBE feest van 2013 en belooft weer een spektakel van een eindfeest te worden net zoals vorig jaar. Een lekker beukfeest om de kerstdagen knallend af te sluiten om vervolgens met oud en new lekker bij familie of vrienden te vieren.

Op het programma staan zoals elke editie grote internationale artiesten. Kronos is geïnspireerd door de Italiaanse hardstyle grootmeesters Zatox & Tatanka en is vastbesloten om zijn eigen sound hier te laten horen want hij leeft voor de voor hardstyle scene!. Art of Fighters Kunstenaars uit de andere scene gaan al een tijdje mee! Zo mochten zij dit jaar op Qlimax draaien en iedereen heeft het daar nog steeds over. Het begon In 2002 toen 'Earthquake' van Art of Fighters werd uitgebracht, het was meteen een grote hit, Het nummer wordt nog steeds op vele events grijs gedraaid!

Outbreak uit Australië breekt de grenzen van de raw en melodische stijlen van Hardstyle. E-Force is zoals altijd niet te stoppen wat gaat hij hard, nummers zoals freakz at night staat bij iedereen nog op het netvlies! De NRG editie in die Hemkade was er één die we nooit zullen vergeten. Dit was afdeling snoeien! Op de vorige feesten van NRG VIBE heeft Radical Redemption bewezen hoe hard hij de zaal los kan laten gaan. Het nieuwe album 'The Spell of Sin' is net uit en is het eindproduct waar menig raw fan op zat te wachten.

Aftermovie vorig jaar:Wat de dj's Acid & Bridge, Chris Baxter, Fanteria en Jason Payne met elkaar gemeen hebben is hun interesse en gevoel voor hardstyle. Zij laten ook zeker van zich horen. Iedereen die van rauwe beukplaten houdt, mag dit feest niet missen.

Hosted by MC M-Core.

De online kaartverkoop is gestart op www.nrgvibe.nl en Ticketscript.
Pre early bird:sold out
Early Bird ticket:Sold out
Lady Tickets:nog maar 50 beschikbaar van de 250
Regulair ticket:€19,99 ex fee
Door sale:mits beschikbaar

NRG VIBE agenda


Kom alvast in de NRG sferen met de warmup mix van Acid & Bridge:

2 opmerkingen

 
Artiest G-Member
NRG feestjes.....­garant voor dikke kwaliteit en vette beats!!!

Keep up guys!!
heel vet vorig jaar !! dit keer nog vettere lineup!!! klasse mannen!!