Partyflock
 
­

Synthetic 1.0 · Welcome to our hardcore laboratory

gepubliceerd door , op
flyer Synthetic 1.0
FeestSynthetic 1.0 · Welcome to our Hardcore Laboratory
Datumzaterdag 30 november 2013
LocatiePatronaat Site
WinactieSynthetic 1.0 actie, gesloten
NRG VIBE neemt je op Synthetic 1.0 mee naar hun lab waar knetterende hardcore de deksels van de pannen laat rammelen. Op het programma uit Spanje Wasted Minds, de Italiaanse geweldenaar Amnesys en van eigen bodem Re-Style, Silver Shadow, The Mad Scientist, Backfire, TBS en The Dictator. MC M-Core host de avond. Na jaren van afwezigheid van grote internationale artiesten is Haarlem toe aan echte hardcore! Deze locatie beschikt over akoestiek waar menig grote club van droomt!

NRG VIBE is pleased to announce the Synthetic 1.0 timetable!


Tickets
Tickets zijn te koop bij Ticketscript.

Early birds:sold out
Normaal:€15
Lady ticket:€15
Deur:€20

Winnaar DJ contest
Het heeft even wat voeten in de aarde gehad, maar het is zover; de winnaar van de dj contest is gewonnen door Harlem Demolition Crew. Jullie mogen openen in de Haarlemse beuk tempel de Patronaat. De organisatie is benieuwd naar de draaikwaliteiten van de Harlem Demolition Crew!NRG VIBE agendaAnthem Synthetic 1.0;

4 opmerkingen

Vraagje, ik had ladyticket gekocht voor vriendin en mij.­ Alleen kan me vriendin op laatste moment niet meer mee..­ Kom ik wel binnen met dat ticket??
Uitspraak van Ingee op zaterdag 30 november 2013 om 17:46:
Vraagje, ik had ladyticket gekocht voor vriendin en mij.­ Alleen kan me vriendin op laatste moment niet meer mee..­ Kom ik wel binnen met dat ticket??

Heey, ga je nog heen en heb je die plek op jou lady ticket nog? Dan wil een van ons er wel op? Spreken we af bij de deur?
Heey jaa heb hem heb nog!! Ik ben rond 00.­00 uur bij de deur.­