Partyflock
 
­

Synthetic 1.0 · Welcome to our hardcore laboratory

gepubliceerd door , op
flyer Synthetic 1.0
FeestSynthetic 1.0 · Welcome to our Hardcore Laboratory
Datumzaterdag 30 november 2013
LocatiePatronaat Site
WinactieSynthetic 1.0 actie, gesloten
Zoals jullie weten, organiseert NRG VIBE op 30 november Synthetic 1.0 in het Patronaat te Haarlem! NRG VIBE is blij dat ze dit verfrissende hardcore concept naar Haarlem kan brengen. Het is ook te lang geleden dat er een goed hardcore feest in Haarlem georganiseerd is. De line-up is daarom ook internationaal en moddervet!

Gabbers zet je schrap! De organisatie verkondigt met trots dat Wasted Mind uit Spanje het Patronaat op zijn kop komt zetten! Wasted Mind heeft de knallende anthem gemaakt voor Nirvana of Noise. Ook heeft Wasted Mind samengewerkt met de beste hardcore dj's uit de scene en meerdere snoeiharde tracks gemaakt waar iedere hardcoreliefhebber van geniet.
Amnesys uit Italië en Re-Style zijn ook van de partij om de reageerbuisjes te laten rinkelen in het 'Hardcore Laboratory'! Beide hebben ook op de dikste feesten gedraaid zoals Masters of Hardcore en met de beste hardcore dj's samengewerkt. Hier zullen de buren niet blij mee zijn!
De nieuwe talentjes staan ook te popelen om te laten zien wat ze waard zijn. Silver Shadow, The Mad Scientist, Backfire, The Dictator, TBS en MC M-Core hebben zin om te knallen! Dit wordt een feest die de echte hardcore fan niet kan missen en waar nog maanden over word gepraat!

NRG VIBE agenda


Tickets
Tickets zijn te koop bij Ticketscript.
Early birds:sold out
Normaal:€15
Lady ticket:€15
Deur:€20

Finale sets dj contest


3 opmerkingen