Partyflock
 
­ Nederland

90's Only!
Vroeger was alles beter

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 12 oktober is er eindelijk weer een nieuwe editie van 90's Only! Dit is een feest wat slechts één keer paar jaar voorbij komt. Omdat de gemiddelde leeftijd 30+ is en niet iedereen meer gewend is aan het ouderwetse stappatroon, hebben de meeste bezoekers dagen nodig om bij te komen. Ook het zoeken naar een geschikte oppas is voor de meeste mensen een belangrijke missie. Kortom, één keer per jaar gaat iedereen helemaal lossssss...

Early Furby Actie
Koop voor 25 september een kaartje! Dan is dit niet alleen goedkoper, maar je maakt ook nog eens automatisch kans op één van onderstaande prijzen!
  • 1x een échte Furby (t.w.v. €99)
    Beschikbaar gesteld door Bart Smit
  • 1x een échte Super Soaker (t.w.v. €40)
    Beschikbaar gesteld door Ninetiesonly
  • 1x Philips Living Colors (t.w.v. €45)
    Beschikbaar gesteld door Led's Improve
  • 1x UK waardebon (t.w.v. €74,95)
    Beschikbaar gesteld door UK Fashion
  • 5x Vakantiecheque (t.w.v. €35)
    Beschikbaar gesteld door VakantieXperts
  • 2x Sport2000 waardebon (t.w.v. €25)
    Beschikbaar gesteld door Sport2000 Nootdorp


De trekking van de winnende nummers is op donderdag 26 sept om 22.00 uur live bij WOS Radio 87.6FM. De winnende nummers komen natuurlijk ook op de website.

Kaartverkoop
Early Furby actie €10: koop voor 25 september 2013 een kaartje voor de speciale prijs van €10 en maak automatisch kans op heel veel prijzen!
Voorverkoop €12,50 (na 25 september 2013) Let op: Kaartjes die na 25 september worden gekocht doen niet mee met de Early Furby actie!
Aan de deur kosten de kaartjes €15.

Dresscode
Dit jaar ligt er voor de beste 90's Only! Outfit een mooi prijzenpakket klaar. Een outfit is niet verplicht, maar het ziet er ieder jaar steeds mooier en beter uit, dus kom maar op.

Gamecorner
Er is natuurlijk ook weer een gamecorner waar je op echte Supernintendo's de ouderwetse spellen zoals streetfighter, supermario kart, mortal kombat, etc op kan spelen.

Special Guest
The The Darkraver en DJ Gizmo gaan dit keer samen de Westwood op z'n kop zetten. Dit zal voor veel mensen een uniek moment worden met veel herinneringen die boven komen drijven bij elke (house)hit die voorbij komt. Deze twee mannen waren in de jaren negentig zelf een hit, maar ook nu nog staan ze ieder weekend in heel Europa en ver daarbuiten achter de draaitafels. Het is dan ook een eer om beide mannen te mogen verwelkomen.

Sander B. & Co Heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Sander draait al vanaf dat hij 1 meter lang is en weet precies de juiste hits op het juiste moment langs te laten komen. Ook hij heeft dit de afgelopen jaren al bewezen.

90's Shotje
Omdat er vorig jaar veel verschillende meningen waren over het 90's Shotje is er voor jullie de mogelijkheid om zelf iets te bedenken. Plaats jouw favoriete shotje op facebook.com/ninetiesonly en wie weet kan je deze ook echt gaan proeven.

Gratis naar 90's Only?
Doe mee met de winactie.