Partyflock
 
­ Nederland

Chakra 8 year Anniversary

gepubliceerd door , op
Chakraparty
14 augustus 2013
FeestChakraparty · 8 Year Anniversary
Datumzondag 29 september 2013
LocatieRodenburg Site
September 2005. Nu dus 8 jaar geleden ging het van start. Het feestje met die naam waar op dat moment niemand echt goed raad mee wist. Dj namen die je nimmer met elkaar op een flyer zag staan. De vraag rees en herhaalde zich menig keer. in wel hokje moeten we denken? Mediteren tijdens The Prophet? Yves de Ruyter met vette techhouse..wat toen nog de naam progressive droeg. Misja Helsloot: Trance op zijn best. Jaydee. hoe diep wilde je gaan. maar ook Dj Jurgen, de vrolijke noot van club trance.. Igor Mendoza, beter bekend als Stanton, the King of Oldskool!

Niet te vergeten: Sven van Vuren, Halogen en natuurlijk de Belg Stijn. Ze brachten de sound die je enkel hoorde in de "tot de nok" toe gevulde betere clubs in Belgie. Als afsluiter kon je van alles verwachten.. Hadden we ZIX al genoemd? Hij leek een vreemde eend in de bijt. Pompende Techno. De techno held van Chakra wist het publiek te winnen met bloed zweet en tranen. Ja zo was het. Een mengelmoes. En dat was nu juist de bedoeling. Op zoek naar de doelgroep: de eigen wijzen met een open mind en met respect voor de ander. Zo was het vroeger. Dat was House. Mannen aan het stuur die er toen al waren. De pioniers van deze stroming in Nederland waren de grondleggers van Chakra. En Chakra wil deze Dj's in het bijzonder bedanken voor de basis die 8 jaar geleden is gelegd!

Prachtig publiek, wat na al die jaren "de harde kern" heet, waren bepalend voor de sfeer vanaf den beginne. Brabantse gezelligheid. Welkom in de familie. Het begon allemaal op die ene zondagmiddag in september 2005 in een prachtige discotheek midden in het land aan de A2 in het Betuwse dorpje Beesd. De Rodenburg. Al 25 jaar gevuld met feestpubliek van jong tot oud.

Nu we toch iedereen aan het bedanken zijn voor deze bijdrage aan het concept Chakra willen wij zeker de Belgische delegatie niet vergeten. Want als het om feest op de dansvloer gaat. konden wij kaaskopjes hier nog wat van leren. Al die jaren kwamen zij naar daar gereden.. waar dan ook. Want Chakra houdt van afwisseling en reizen. Net zo veel als van oude tradities. Het 8 jarig bestaan zal dan ook gevierd worden op het thuisfront: Club Rodenburg. Hoogwaardig entertainment en een hoop gekkigheid. Geen idee nog waar het naar toe gaat deze keer. Maar het wordt een Gouden editie!

Line-up