Partyflock
 
­ Nederland

2013 Official Grand Closing van Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
2013 The Official Grand Closing
10 september 2013
Zondag 29 september is het moment waarop we eigenlijk geen van allen zitten te wachten. Want dan is het alweer tijd voor het allerlaatste feest in Bloemendaal! Het strandseizoen is na dit evenement definitief afgelopen in Bloemendal en is het weer wachten tot 16 maart 2014 voordat het weer losbarst in de beste en grootste Beachclub van Nederland.

Anyday Events organiseert al een aantal jaar de officiële opening en closing van Beachclub Vroeger en hebben nu de handen in één geslagen met D&C Music. Dit is de organisatie achter onder andere het immens populaire concept 'Sexed Up' en zullen met hun frontman Dyna een dikke stempel drukken op deze Official Grand Closing!
Dyna wordt dus toegevoegd aan de line up en dan weet iedereen dat ze echt wat kunnen verwachten..!

Speciaal voor dit eindfeest zal Beachclub Vroeger haar deuren al om 13.00uur openen, zodat je met een 11 uur durend knalfeest en 24 artiesten gerust van een 'Beach festival' kan spreken.

Wil jij nog één keer helemaal los gaan op de lekkerste beats van de bekendste deejays uit het land? Verzeker jezelf dan wel op tijd van een entreebewijs! Beide organisaties maken er een gewoonte van om hun feesten uit te verkopen dus je snapt dat je niet te lang moet wachten!

Hierbij de line up nog een keer maar dan met 'the man himself' Dyna:



Kaartverkoop
De voorverkoop is inmiddels in volle gang en tickets zijn te krijgen via koop tickets, beachclubvroeger.nl, anyday-events.com en alle Primera winkels in Nederland.

Hou de komende weken beachclubvroeger.nl sexedupworld.com en anyday-events.com goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes en informatie omtrent dit evenement.

Daarnaast wordt er via het officiële Facebook evenement een Exclusieve VIP pakket weggeven.