Partyflock
 
­ Nederland

Exclusive

gepubliceerd door , op
Exclusive
9 september 2013
Op zaterdag 5 oktober bundelen de twee hotste organisaties van Utrecht Soixante Neuf & Luxurious haar krachten om samen het meest exclusieve concept van Utrecht Exclusive te organiseren. De eerste editie met oud en nieuw was al helemaal uitverkocht. Vandaar dat de tweede editie nog groter harder en beter gaat worden in De Poema RAW te Utrecht.

Exclusive, staat voor het beste en meest exclusieve qua locatie, line up, muziek, sfeer en natuurlijk publiek, waar JIJ bij hoort! Niets zal aan toeval worden overgelaten. "With a mission to please" zijn de organisaties al een tijd bezig om Utrecht iets unieks te brengen, wat nu nog ontbreekt in de utrechtse uitgaansscene.

Aangezien "exclusiviteit" hoog in het vaandel staat bij Exclusive, hebben de organisaties niets minder dan exclusief op deze avond ALLE top deejays van Utrecht bij elkaar gevoegd. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we niemand minder dan één van de mannen achter Encore, DJ Prime zover gekregen om Utrecht LOS te laten gaan op deze heugelijke avond.



Aangezien het concept er ook om vraagt, gaan we ervan uit dat iedereen zijn best doet om goed voor de dag te komen op dit gezellige en classy event.

De dresscode is dan ook:

Exclusive & Sexy Chique

De avond zal worden vast gelegd door de nodige fotografen, dus zorg dat je er top uit ziet op zaterdag 5 oktober! Met z'n allen zal worden gezorgd
dat dit een avond wordt om nooit te vergeten.