Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf 076 Vrijdag 27 September Kerkplein Breda

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
6 september 2013
FeestSoixante Neuf · 11 year anniversary
Datumvrijdag 27 september 2013
WinactieSoixante Neuf actiegesloten
LocatieKerkplein
Soixante Neuf is jarig, dus er moet gefeest worden! De maand september is de maand dat Soixante Neuf door het land haar 11e verjaardag viert, dus ook op vrijdag 27 september in de Kerkplein te Breda. Op je verjaardag hoor je los te gaan en dat is de 27ste ook zeker de bedoeling! Zorg dus dat jij erbij bent om dit heugelijke feit te vieren: Soixante Neuf - The 11 Year B-Day Edition!

De afgelopen edities waren bomvol en uiterst gezellig en met als headliners Girls Love Deejays gaan we deze avonden zeker overtreffen! Naast GLDJ's komt ook niemand minder dan Rotterdams nr. 1 deejay Superior langs om de grond te doen trillen. Daarnaast hebben we niemand minder dan Breda's finest DJ BIGGI. So be there!

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante Neuf 076 heeft als doel om Breda op zijn kop te zetten! En dat is vrijdag 27 september zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de line up voor de aankomende editie: