Partyflock
 
­ Nederland

Michel de Hey birthday weekend inclusief DJ contest

gepubliceerd door , op
Michel de Hey is jarig en dit laat hij als gebruikelijk niet zomaar voorbijgaan. Op vrijdag 20 september wordt Club AIR in Amsterdam omgetoverd tot één groot HEY! feest. Een dag daarna doet hij het dubbel dik over met een lange set in Toffler Rotterdam.

De keuze voor deze locaties is natuurlijk geen verrassing, het afgelopen jaar heeft Michel meerdere (uitverkochte) feesten georganiseerd in beide locaties. 'De reden dat ik voor AIR en Toffler heb gekozen voor mijn verjaardag is omdat mijn volgende levensjaar net als vorig jaar veel ga doen in samenwerking met deze clubs. Ik heb er nu al zin in om deze 2 avonden een dik feest neer te zetten en dan is het helemaal mooi om ook nog eens mijn verjaardag te vieren.'

Club AIR – vrijdag 20 september
Om het birthday weekend in te luiden nodigt Michel een paar van zijn DJ vrienden uit in één van de mooiste clubs van Amsterdam; Steve Rachmad, De Sluwe Vos en Wouter de Moor zetten hun feestneus op om het zoveelste levensjaar van Michel de Hey in te luiden. In AIR 2 dient een hele nieuwe generatie DJ's zich aan, de boys van Buiten Dienst komen een feestje vieren met Lapit, Kaspar Noé, Pierre August & Faze.
Kaarten kosten € 13,- in de voorverkoop en € 15,- aan de deur.

Toffler – zaterdag 21 september
Bijgekomen van zijn eerste verjaardagspartijtje doet Michel een extra lange set in zijn vertrouwde stad Rotterdam. In het verleden waren er in Rotterdam geweldige birthday parties in Nighttown, de Cruise Terminal, Parkzicht, Perron en nu voor het eerst in Michel zijn geliefde tunnel. Dus na de legendarische avond na Boothstock Festival gaat dit weer een niet te missen avond opleveren.
Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 15,- aan de deur.

HEY! Birthday DJ-Contest
Om nieuw bloed te supporten roept Michel samen met Toffler speciaal voor zijn verjaardag een DJ contest in het leven. De winnaar van de contest draait 21 september in de Toffler! Daarnaast zijn er mooie prijzen als radiotijd op Fresh FM, gastenlijstplaatsen en uiteraard een prachtig HEY! prijzenpakket. Houd Facebook in de gaten voor meer info over de contest.