Partyflock
 
­ Nederland

Energie, liefde, keihard losgaan tijdens Girls Love DJs invites

gepubliceerd door , op
GirlsLoveDJs invites
28 augustus 2013
De zomertour is voorbij, maar op zaterdag 14 september begint die fissa weer gewoon opnieuw in AIR. Girls Love DJs is terug in Amsterdam en staat vooraan als het partyschot voor het nieuwe clubseizoen wordt gegeven. Je weet wat je kan verwachten en wat ze van je vragen. Energie, liefde, keihard losgaan en een hele hoop gezelligheid. Voor deze editie de volgende partymakers: Jaziah, Phalerieau, Vriendje van Ferry, Coco & LouLou, Kevin Bradley, Mr V.I. en in de kleine zaal het notoire en swagtaculaire: Fissace Fissace.

Tijdens 'Girls Love DJs invites' staat de formatie Girls Love DJs centraal. De DJ act nodigt nationale en internationale artiesten uit, om maandelijks de meeste sexy en energieke sound van dit moment te pompen. Van house naar electro, hiphop, pop, trap en weer terug. Alles wordt gedraaid zolang het maar sexy is en je niet kan blijven stil staan. Als resident en headliner van de avond staat de act elke keer garant voor non stop vuurwerk! Bij Girls Love DJs invites draait het uiteindelijk om maar één ding en dat is feest.

Dan AIR 2. Fissace Fissace is je once in a lifetime kans om jezelf onder te dompelen in glimmend Italiaans zijde met prints die harder schreeuwen dan Prince en meer goud dan zijn gunmicrofoon. Als een soort omgekeerde fashion week zal er die avond een hoogtepunt aan excellente fashion wansmaak plaatsvinden die geen genade kent voor subtiliteit. Doe je favoriete versace zonnebril en bandana op je hoofd en kom bouncen als Biggie op de beats van oa Rauwn & Bambi, 2Pac, Nitty Wow, Nate Dogg, Marc Money, Donatella, Clay en een shiny verschijning van de nieuwe black jewish boybandduo Ron Black & Rob Simpson.