Partyflock

Feathers Events en Heart for Hard met concept IDentity in Highstreet

 

Feathers Events en Heart for Hard met concept IDentity in Highstreet

gepubliceerd door , op
Vanaf september is het tijd om jouw ware identiteit te laten zien. Feathers & Heart for Hard bundelen hun krachten en presenteren: IDentity. Dit maandelijks concept zal plaatsvinden in discotheek Highstreet te Hoogstraten België met een capaciteit voor 2500 feestgangers. IDentity is gericht op twee stages met gevarieerde hardere stijlen als (raw) hardstyle, tekstyle en jump/classics. Elke derde vrijdag van de maand zal de organisatie enkele van de meest prominente artiesten in de harddance scene uitnodigen. Op vrijdag 20 september staat de eerste editie van IDentity in de planning met niemand minder dan Frontliner.

Teaser


Naast Frontliner heeft de organisatie nog een aantal andere gezichten uitgenodigd. Denk hierbij aan Dr Phunk (Dirty Workz), Shockerz (Scantraxx), Poolse hardstyle artiest: Regain, Ghost (bekend van Tomorrowland), Teka B (bekend van o.a. Bassleader) en vele anderen. In de voorgaande evenementen van Heart for Hard en Feathers Events heb je misschien al kennis kunnen maken met het thema waarbij entertainment centraal staat. Zo kun je weer een spectaculaire show en de beste dj/live acts verwachten.

Tickets
De voorverkoop van dit evenement is reeds van start gegaan. Ga voor tickets naar de dichtstbijzijnde Free Record Shop in België. Je kunt ze ook aanschaffen bij [presale element=party id=254665 type=ticketscript], h4h.­fm/tickets of op de fysieke locatie. Voor de liefhebbers zijn er groepstickets verkrijgbaar. Noteer deze datum in je agenda en zorg dat je op tijd je ticket bemachtigt, want deze party kun je zeker niet missen!

Line-up september
Frontliner
Shockerz
Dr Phunk
Ghost
Teka B
Regain Polen
Clock Kid
Jacknoize
Sonic Devastation
Fatal inc.
Face One
Erazer
Lethal Ace
Nivax

2 opmerkingen

Zin in! beste lineup (y)
MC Pyro
Artiest Pyro
Enorm veel zin in dit te hosten! Let's ROCK _O_