Partyflock
 
­ Nederland

Met de bus naar nieuwste techno festival van het noorden

gepubliceerd door , op
Het hoge noorden is een festival vol met techno, techhouse en (deep)house rijker. Op 14 september vindt de eerste editie van het Nazomeren Festival plaats bij de prachtige Kardingerplas in Groningen. Nog één keer vol gas genieten van het (na)zomerse festivalgevoel voordat Nederland weer de clubs opzoekt.

Line-up Boel op Stelten stage.
Naast de open air stage (o.a. Joris Voorn, Gaiser, Technasia, Marc Romboy) en de Wilde stage (Heidi, Noir, Hot Since 82 & Audiofly) wordt de derde stage ingevuld door de populaire Groningse clubavond Boel op Stelten. Hier vind je veel talent van eigen bodem.



De complete line-up van alle drie de podia vind je op www.nazomerenfestival.nl

Voorverkoop
Op 15 juni ging de voorverkoop van start en alle verwachtingen werden overtroffen! Binnen 24 uur waren alle (super) early bird tickets verkocht. Een regelrechte droomstart. Inmiddels een aantal weken verder is bijna 70% procent van de tickets verkocht en wordt de kans dat de eerste editie van Nazomeren Festival gaat uitverkopen met de dag groter. Nog geen ticket? Voor slechts €29,50 scoor je een ticket bij koop tickets.

Busreizen vanuit heel Nederland!
Omdat Groningen niet voor iedereen om de hoek ligt, zijn er 47 bus opstapplaatsen door heel Nederland geregeld bij Event Travel. Ga naar www.eventtravel.nl en kijk wat jouw dichtstbijzijnde opstapplaats is.

Ga voor meer info & tickets naar nazomerenfestival.nl