Partyflock
 
­ Nederland

Hed Kandi zal Amsterdam Dance Event doen schitteren

gepubliceerd door , op
Hed Kandi
8 augustus 2013
Na de uitverkochte, onvergetelijke editie afgelopen juli in Het Concertgebouw Amsterdam zal Hed Kandi haar volgende stop maken in het Muziekgebouw aan 't IJ. Op zaterdag 19 oktober zal 'The world's most glamorous music & lifestyle brand' het Amsterdam Dance Event doen schitteren.

Expect the hottest upfront Ibiza sounds, bigroom house anthems and after party deephouse beats wanneer Amsterdam in het teken zal staan van Hed Kandi ADE 2013 Special. Een adembenemende show van wereldklasse met maar liefst drie verschillende zalen, en van 23.00 – 06.00, Hed Kandi's finest Residents. Een ongeëvenaarde internationale showcase in een van de mooiste locaties van Nederland, met spectaculair uitzicht over het Amsterdamse IJ.

De spectaculaire evenementen van Hed Kandi worden wereldwijd gehouden in onder andere Miami, Londen, Madrid, Las Vegas en in de zomer wekelijks op het party-eiland Ibiza. Voor deze showcase staan wederom een line-up aan internationale Hed Kandi artiesten ingepland. Phil Faversham (London), Sam Cannon (London), DJ Eiblin (London), Carl Hanaghan (London), John Jones (London) en Steven Quarré Nederland zullen ADE opfunken met hun uplifting vocal house. Verwacht daarnaast veel live musicians, out of this world entertainment & decor en een ongeëvenaarde Ibiza-like vibe in een van de mooiste locaties van Nederland met spectaculair uitzicht over het Amsterdamse IJ.

To get a taste of the Hed Kandi dancefloor action watch the aftermovie of the Hed Kandi Midsummer Night Ball in Het Concertgebouw:




Ticketsales
Hed Kandi ADE 2013 Special vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2013 van 23.00 – 06.00 uur in het Muziekgebouw Amsterdam. Reguliere kaarten a € 30,00 (ex fee) en late bird tickets a € 35,00 (ex fee) zijn te verkrijgen via www.hedkandi.nl en bij alle Primera winkels.

1 opmerking

Overdrijven is ook een kunst.
Ik weet wel dat je je de boel best een beetje mag aandikken, maar hier slaan ze wel erg door.
- "The world's most glamorous music & lifestyle brand'
Tuurlijk.
- "Een adembenemende show van wereldklasse"
Alles wat ik in het filmpje zag, zie ik in elke disco in Nederland. Danseressen met een brommerhelm.... Hoe boeren-disco wil je het hebben?
- "met maar liefst drie verschillende zalen"
Dus niet 2? Niet 4? En verschillend, dus niet hetzelfde? Nog nooit gezien!
"Een ongeëvenaarde internationale showcase"
Ik ken niet een van de DJ's, maar dat kan ook aan mij liggen. Wel zie ik dat in hun 'verleden' bijna alleen maar Hed Kandi feesten staan.
Overigens draaien op dezelfde avond elders in Amsterdam o.a. Adam Beyer, Chris Liebing, Todd Terry. En dat is nog maar de vrijdag van ADE.

En diegene die dat juichgeluid in dat matige filmpje erbij gemixed heeft, zou toch eens op zoek moeten naar een ander CD'tje met bijgeluiden.
Want de zaal beweegt niet echt en je hoort geluid alsof Oranje net Duitsland verslagen heeft.

En wat is dat met die rare mix van engelse en nederlandse tektsten?
En wat de neuk is 'Opfunken'?