Partyflock

DJ-contest op preparty van Mindset 2013

 

DJ-contest op preparty van Mindset 2013

gepubliceerd door , op
Inmiddels is de line-up van Mindset 2013 bekend. Op zaterdag 19 oktober zullen Adaro, B-Front, Radical Redemption vs E-Force, Frequencerz, Bass Modulators, Atmozfears en Noisecult hun opwachting maken in de feesttent aan de Oirschotseweg te Moergestel. De line-up is echter nog niet helemaal compleet! Ook dit jaar is er door de organisatie een plekje vrijgehouden voor de toekomstig winnaar van de Mindset 2013 DJ-contest! Vorig jaar werd Reactiv op de preparty door zowel door het publiek als de juryleden PRDX en Jack of Sound tot winnaar gekozen. Reactiv kreeg hierdoor de kans Mindset 2012 te openen wat hij met verve deed!

DJ-contest
De ingezonden mix moet minimaal aan de volgende eisen voldoen:
  • de mix duurt maximaal 30 minuten
  • originaliteit wordt gewaardeerd!
  • early hardstyle, hardstyle, raw hardstyle
  • tracklist bijvoegen

De organisatie van Mindset vind het belangrijk dat de uiteindelijke winnaar het stapje omhoog kan maken. Om dit te bereiken zijn bijvoorbeeld een Partyflock account, zelfgemaakte tracks, logo en Facebookpagina dan ook niet meer weg te denken. Deze pluspunten zullen dan ook zeker worden meegewogen.

Uit alle inzendingen zullen 6 finalisten gekozen worden. Deze finalisten zullen draaien op de preparty waar zowel het publiek als de jury de uiteindelijke winnaar zullen bepalen. Er zal gedraaid worden met CDJ2000's. Snij jezelf dus niet in de vingers door een computermixje in te zenden.

De mixen plus tracklists kunnen ingestuurd worden naar info@mindsetfestival.nl via Wetransfer. Opgeven is mogelijk tot uiterlijk 27 augustus.

Preparty
De official Mindset 2013 preparty zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 27 september in Partyboerderij 't Draaiboompje te Moergestel. Niet alleen de 6 finalisten van de DJ-contest zullen hun opwachting maken achter de 'wheels of steel'. Deze editie zal wederom worden afgesloten door een top-dj, welke ook in de jury plaats zal nemen!

2 opmerkingen

Er zal gedraaid worden met CDJ2000's.­ Snij jezelf dus niet in de vingers door een computermixje in te zenden.­
Wat is het verschil dan?
Uitspraak van best of both worlds op zaterdag 27 juli 2013 om 20:37:
Wat is het verschil dan?

Ik snap de grap maar hij is niet grappig. Een fysieke cd speler is heel wat anders dan je computerschermpje is denk ik wat de organisatie bedoeld met "Snij jezelf dus niet in de vingers"