Partyflock
 
­ Nederland

Pathfinder viert lustrum op droomlocatie In Zutphen

gepubliceerd door , op
In een week waarin de temperatuur naar tropische waarden stijgt, heeft Pathfinder nog meer hartverwarmend nieuws: begin dit jaar kreeg Pathfinder te horen dat het startsein was gegeven voor de nieuwbouw op de vertrouwde festivallocatie Noorderhaven, pal achter het station in Zutphen. Een doorn in het oog, aangezien Pathfinder hier vier prachtige festivals heeft mogen neerzetten, waarbij de editie van vorig jaar nog vers op het net- en trommelvlies gebrand staat.

Maar Pathfinders mogen graag dromen. Eén van deze dromen werd onlangs werkelijkheid in Het Koelhuis en met dank aan de gemeente kunnen ze op zaterdag 3 augustus wederom een droom verwezenlijken...Op recreatiegebied Bronsbergen gaat de organisatie het vijfjarig bestaan van Pathfinder Festival met jullie vieren. Een mooiere, liefdevollere en zomerse locatie pal aan het water had Pathfinder zich niet kunnen wensen!

De muziek heeft deze editie een brede insteek. Het festival begint de dag met (dub)reggae en via verschillende soorten housemuziek eindigt het festival, zoals jullie van Pathfinder gewend zijn, met een stevig potje techno van eigen bodem.
Omdat het voor Pathfinder voelt als een ware verjaardag, bestaat de invulling van de line-up uit vele vrienden en bekenden die indruk hebben gemaakt en Pathinder al die tijd warm hart hebben toegedragen. Een ideale mix om het vijfde festival met jullie te beleven.

Met trots presenteert Pathfinder:


Het festival begint al om 13 uur en gaat door tot 1 uur in de nacht. Pathfinder is klaar voor een nieuwe stap, gaan jullie mee? Zakdoek om en gaan!

Kaarten kosten je €17,50 en zijn verkrijgbaar via www.pathfinderzutphen.nl, bij Coach in Zutphen en bij koop tickets.

2 opmerkingen

Vorig jaar een van de beste festivals van de zomer dus zeker weer aanwezig dit jaar :D
Ben benieuwd lekker op het fietsje erheen!