Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag R&B Allstars in Rain

gepubliceerd door , op
R&B All Stars
22 juli 2013
Zaterdag 27 juli is het weer tijd voor het hardste feest in de Rain: R&B All Stars! Na een keiharde juni editie doe je het in juli nog eens dunnetjes over. Dit belooft weer een spetterende avond te worden, met keiharde muziek en de gezelligste mensen. Deze editie wordt gehost door The Crew. Het belooft dan ook een drukte van jewelste te worden, dus zorg dat je erbij bent! R&B All Stars gaat los op zaterdag 27 juli!

Rhythm & blues all stars
R&B is de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geëvolueerd tot één van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. R&B, hip hop, swingbeat, oldskool en black music vallen allemaal onder deze afkorting. Met de omschrijving All Stars wordt al duidelijk aangegeven, dat op dit keiharde event alleen het beste van het beste uit deze scene ten gehore gebracht zal worden. Zo ook op zaterdag 27 juli in de Rain! Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

Special ladies night
R&B All Stars wordt een speciale ladies party, want dames kunnen voor 24:00 uur gratis naar binnen. Na 24:00 uur komen op één voorverkoop ticket twee dames naar binnen. Dus heren jullie weten wat dit betekent...

De All Stars crew love line-up is klaar om de Rain een onvergetelijke nacht te bezorgen. Met trots presenteren ze de All Stars voor zaterdag 27 juli:

Mitchell Supreme
Pulse the Kid
Rodney Music
Kenzo Alvares

Hosted by the crew:
Ferdi, Evaldo, Vergillio, Ramphes & Rodney 2.0

Er wordt gewerkt met een gastenlijst tot 01:00 uur. De hosting wordt gedaan door Ferdi, Vergillio, Ramphes, Rodney 2.0 & Evaldo (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de voorverkoop €10 (ex fee). De gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!