Partyflock
 
­ Nederland

Milkshake festival Amsterdam maakt snelste videoclip van Nederland

gepubliceerd door , op
Een collectief van Nederlandse dj's zal aanstaande zondag op het Milkshake Festival in Amsterdam een poging doen om de snelst geproduceerde videoclip van Nederland te maken. When Harry Met Sally en producers de Bondiboyz zullen verantwoordelijk zijn voor de uiteindelijke uitvoering van de clip en de muziek.

Het is voor het eerst dat er in Nederland binnen een aantal uur een professionele user generated videoclip wordt geproduceerd. 'Dit is iets dat we enkel en alleen op Milkshake in Amsterdam kunnen maken. Het publiek en de sfeer zijn uniek. Het festival won natuurlijk niet voor niets afgelopen jaar een prestigieuze Gouden Kabouter in de categorie 'Beste Eendaags Festival' aldus dj When Harry Met Sally. 'Voor ons is het ook spannend want we hebben maar 1 kans om het goed te doen,' benadrukt zij. Bezoekers van het festival worden via social media opgeroepen om beelden op het festival te schieten en op te sturen naar de makers. Een dag later al zal de clip dan via YouTube te bekijken zijn.

Het is niet het eerste bijzondere project van Dj When Harry Met Sally en de Bondiboyz. Eerder haalden ze de playlists van de landelijke radiostations met hun remix van Staygolds 'Wallpaper' en scoorden ze onder andere een verrassende nummer 1 hit in Zuid Korea met een lied over Patricia Paay.

Milkshake wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. When Harry Met Sally is geen onbekende van het festival, vorig jaar stond ze nog op het Super Toys podium. Dit jaar draait ze van 18:00-20:00 in de Rockabilly Bush Bush tent van Rumour Has It.

De track die in de clip gebruikt wordt is gratis te downloaden:

2 opmerkingen

Uber!!!!!!!
http://youtu.be/z9iD2p-OfOM