Partyflock
 
­ Nederland

Ibiza Goes Hard voegt extra boat party met Partyraiser toe aan programma

gepubliceerd door , op
Zoals vele van jullie al wel zullen weten is Ibiza de clubbing hoofdstad van Europa! Het bekende witte eiland heeft altijd bekend gestaan om zijn te gekke feesten en house- en technomuziek. Het is duidelijk dat de muziek die daar gedraaid niet echt de hardcore en hardstyle is waar we allemaal van houden! De hardere genres ontbreken! Tot nu dan...

2012 Was het jaar van de verandering toen de Ibiza Goes Hard crew op het partyeiland arriveerde met een enorme line-up die Ibiza zijn eerste internationale 'harde headliners' bracht. In 2013 gaat Ibiza nog harder! Het vier dagen durend evenement zal uit vier club parties, een poolparty en twee hardcore en rawstyle boat parties bestaan. De line-ups zullen Partyraiser, Radical Redemption, DJ Promo, AniMe, Thera, Rayden, Delete, Kevin Kaos, Tripped en vele andere bevatten.

Het evenement wordt enkel in een pakket verkocht van £69,- met alles hierboven inbegrepen met uitzondering van de boat parties. Je kan de dagindeling bekijken in de agenda.

Goed nieuws voor iedereen die de eerste boat party moest missen (uitverkocht), want er is in een tweede Monday Sunset boat party voorzien met de enige echte Partyraiser als headliner! Deze is voor iedereen die beschikbaar met of zonder clubpakket. Maar wees gewaarschuwd want er is een zeer gelimiteerd aantal beschikbare plaatsen, dus wacht niet te lang met jouw plaatsje reserveren! Voor meer informatie over de Monday Sunset boat ga je naar de agenda.

Tickets bestel je op ibizahard.com.

6 opmerkingen

Uitspraak van Underground For Ever op woensdag 17 juli 2013 om 16:52:
Lijkt mij leuk om een keer mee te maken. Eind aug eerst naar Zweden Mondaybar.


zowel ibiza als mondaybar is gaaf!
dat lijkt me vet!
Volgend jaar hopelijk weer want dan ben ik op Ibiza :D
Jammer dat er in september niets hard in Ibiza te doen is, dan zijn wij daar. Vorig jaar was er nog een Axxelerator !