Partyflock
 
­

Exceptionnel and SDC Media are delighted to present a James Bond Affair: Skyball

anoniem gepubliceerd op
flyer Skyball
FeestSkyball · Sleep Another day
Datumzaterdag 9 november 2013
LocatieDamiaan Site
Met de viering van de 50ste verjaardag van James Bond presenteert Exceptionnel i.s.m. SDC Media de mega-party 'Skyball Sleep Another Day'.Op zaterdag 9 november worden jullie vervoerd naar de betoverende wereld van de beroemde Britse geheim agent. Bij een glamorous thema hoort ook een upper class locatie, daarom zal een sprookjesachtig klooster voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot een oscar-waardige set, waarbij je het gevoel zult krijgen dat je in the one and only City of Angels bent beland...

Maar dit is nog niet alles... Wil jij je omringen met het gevoel van de 'JetSet' dan kun je als V.I.P. gebruik maken van de exclusieve 'pre party' in een ouderwetse 'stoom locomotief' die je vervoerd over het Zuid-Limburgse heuvelland met als eindstation het klooster van MI6. In de 'Skyball Diamond Train' zal het JB entertainment en enkele gast dj's voor de nodige opwarming zorgen.

In een bijzondere omgeving en een prachtige cast van personages en elementen van mysterie en intrige beloofd deze party een ongelooflijke nacht te worden om nooit meer te vergeten!

Nippen aan een selectie van Bond's favoriete cocktails 'Shaken not Stirred' aan de speciale 'Martini Bar' onder de sterren van die avond. Maak je klaar voor een sprankelende nacht met een 'For Your Eyes Only' Bond en Bond Girl entertainment showcase foto reportage en het 'Casino Royale' waar je een gokje kunt wagen en mooie prijzen kunt winnen, aangeboden door SDC Media en Exceptionnel.De hoogtepunten van uw favoriete Bond scènes zullen zich afspelen op het witte doek waarop u de hele nacht kunt dansen en flirten op de warme house klanken. Uiteraard kun je als filmster voor deze avond het beste van het beste verwachten en is er top of the bill entertainment onder leiding van de lekkerste housebeats. De avond zal aangevoerd worden door crowd pleaser en resident DJ Santito Nederland. Hij word vergezeld door DJ Jean Nederland, José Nederland, Mathon Spanje, MEM Nederland, Renji Nederland, Tony da Groove Nederland, Cor Forman Nederland, Danco België, Energy Nederland, Phill Da Cunha België en female dj Lady Saxalott Nederland.

Be sophisticated & sexy... Speciaal voor deze exclusieve Skyball party is de dresscode in stijl: Chique with sexy look. Glam it! Heren het liefst in een 'Black tie' of kostuum het is niet zomaar een feest, het is een celebrity party in een klassiek-modern jasje. Wat voor jasje dat wordt mag je zelf bepalen otherwise take a close look at the James Bond movies. Copy them! Voor vrouwen is het ook makkelijk als het maar sexy is. Een galajurk, een cocktailjurk, een avondjurk... Zolang het woord 'jurk' erin zit ben je passend gekleed. We just love to party in style! Don't you?

Toegang uitsluitend voor koppels en single dames. Meer informatie omtrent tickets, hotel arrangementen, V.I.P pakketten, locatie en voorverkoop via www.xceptionnel.eu en de speciaal ontworpen website voor dit evenement zie www.skyballparty.com.

Anything is possible.'Never Say Never Again'!

1 opmerking