Partyflock
 
­ Nederland

BEAT IT! Dance Event maakt de complete line-up bekend

gepubliceerd door , op
BEAT IT! Dance Event
18 juli 2013
FeestBEAT IT! Dance Event · voor KWF Kankerbestrijding
Datumzaterdag 27 juli 2013
WinactieBEAT IT! Dance Event actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Na een intensieve periode van voorbereiding en druppelsgewijs informatie delen, kondigt BEAT IT! Events vol trots aan dat ze muzikaal rond is en alle ingrediënten bij elkaar heeft gebracht die voor een geweldig feest zullen zorgen!
Het BEAT IT! Dance Event heeft als doel heeft zoveel mogelijk geld op te halen voor kankerbestrijding en daarom is alles uit de kast getrokken om de juiste dj's te benaderen en jullie, het publiek, een originele, knallende line-up te bieden. 'Samen opstaan tegen Kanker' is het motto en om dat te benadrukken zijn ook een paar zeer bijzondere back 2 back momenten ingepland.

Kijk voor alle informatie op: www.beat-it-dance-event.com

Wat kunnen jullie verwachten:
In de House area zorgen Dennis Ruyer, Lucien Foort, Andy Jones, Fedor Limjoco b2b DJ Laurenzo, Quinten de Rozario b2b Sofia Valentine, Jeremy Juno b2b Ramon Diaz en Salvador Deep voor een stomende House sensatie! Deze line-up staat garant voor pompende beats die ervoor zorgen dat er geen tijd is om stil te staan en je wilt blijven dansen.

In de Legends area zullen DJ Jean, Josh Gabriel, Benny Rodrigues, Mark Norman, Remon Lacroix, Ton TB en Joy de la Rosa als 'true legends of house music' de sfeer van de beginjaren van de house terughalen! Let wel het gevóel, niet per sé de muziek! Verwacht hier dus geen classics, maar house en progressive klanken die buiten hokjes vallen en dwars door alle huidige substromingen heen beuken! House zoals house ooit is begonnen met als doel één groot feest te maken met elkaar.

In de Trance/Progressive area zullen Estiva b2b Juventa, Mark Sixma, Daniel Wanrooy, Marc Simz, Angelique, Thomas Coastline b2b N-Rico en Miss Legacee ervoor zorgen dat de ultieme trance beleving wordt behaald! Opbouwend, uplifting en met progressive invloeden, the sky is the Limit.

In de Disco area zullen Jeroen Post, Duo Penotti, DJ Okkie Vijfvinkel, Jelle V., DJ Funked up en DJ Moens onder de strenge doch rechtvaardige leiding van host DeeDee Janssens de tijd van netpanty's en getoupeerde kuiven terughalen! Anything goes aan disco, classics en pop in deze area waar entertainment ook een belangrijke rol zal spelen. Let op: Neem neem geen grote handtas mee want er zal weinig plek zijn om hem neer te leggen tussen al die dansende mensen op de vloer.

Dans, acts en entertainment zijn voor rekening van Pink Clinic (by Michel Voituron). Hosts/MC's voor de avond zijn Stanford, Joshua Khane en DeeDee Janssens. Support acts zijn o.a. Glenn Helder (drums), Howard Sie (sax) en Rachel Kramer (vocals). De visuals worden door GP Visuals verzorgd. De effects worden o.a. door Forward Events geleverd. IJsjes zijn gesponsord door de Makro, Red Bull zal erbij zijn et cetera.

Kortom BEAT IT! Events is er klaar voor, kies je area, koop je kaarten, poets je dansschoenen en doe alvast een schoonheidsslaapje. Be prepared! Dit feest wil je niet missen.

Stand up to cancer and join: let's BEAT IT!
Alle DJ's en Acts werken belangeloos mee aan dit evenement, sponsoren maken het mogelijk om de locatie te stylen en het feest te voorzien van spectaculaire elementen als lasers en visuals, vrijwilligers en supporters maken de organisatie en promotie mogelijk en daardoor kunnen alle opbrengsten uit kaartverkoop via KWF Kankerbestrijding gedoneerd worden aan een door de stichting gekozen project (meer daarover in de komende dagen). Dit mag je niet missen.

Koop nu je toegangsbewijs via [presale element=party id=245202 type=ticketscript].

2 opmerkingen

Het doelproject van @BEAT_IT_4KWF is bekend! Lees meer op de website http://t.co/M0THjRj4cg #Donatie #StaOpTegenKanker #Doorbraak