Partyflock
 
­ Nederland

Grootste zomerreünie van Nederland dit jaar nog groter

gepubliceerd door , op
Een hete zomer met ruim vijftig Totally Summer feesten in de populairste Europese badplaatsen, 65.000 feestende jongeren, 52 DJ's en 189 vluchten, staat op het punt te beginnen. Na deze grootste zomer tour aller tijden, is het tijd voor de grootste zomerreünie aller tijden! Totally Summer komt dan nog één keer terug in Nederland, voor de Totally Summer Reunion. Dit jaar bijna twee keer zo groot met ruim 8.000 bezoekers.

28 September organiseert Totally Summer in het Klokgebouw in Eindhoven het grote reüniefeest voor iedereen die de zomer van zijn leven heeft gehad. Strand, muziek, zon en feesten, je gaat het gewoon weer net zo hard over doen in Eindhoven. Meer dan 250 reisleiders en alle DJ's van de zomer zullen aanwezig zijn om nog één keer helemaal los te gaan op alle zomerknallers. Iedereen is er weer bij: The Partysquad, Yellow Claw, The Flexican & MC Sef, Billy the Kit, Girls Love DJs, Lady Bee, Franky Rizardo, Punish en Mitchell Niemeyer. Ook ga je vlammen met live optredens van Mr. Polska en Sjaak!

Kaartverkoop is al gestart, dus garandeer jezelf van de vetste summer afterparty en koop nu alvast je tickets voor de Reunion met early-bird korting via koop tickets of www.totallysummer.nl

1 opmerking

http://www.youtube.com/watch?v=2bUockZkmsQ