Partyflock
 
­ Nederland

15 Years Salinas zal zaterdag alle verwachtingen overtreffen

gepubliceerd door , op
Zaterdag barst in Beachclub Vroeger dan eindelijk het 15-jarig jubileum van Salinas los en gezien de kaartverkoop kijken veel mensen er al net zo naar uit als de organisatie! Met de Chica's de Salinas in topshape, een waanzinnige line-up aan artiesten en de populairste beachclub van Nederland belooft het weer een onvergetelijke dag te worden. Zorg dat je één van de laatste entreetickets bemachtigt voordat dit leuke evenement helemaal uitverkocht is!

15 Years Salinas, een niet te missen evenement!
Ervaren en gemotiveerd als de organisatie van Salinas is, staat één ding als een pijl boven water! Alle verwachtingen zullen overtroffen worden en dus ook de weersverwachtingen. Zoals het er nu naar uit ziet houdt het wisselvallige weerbeeld nog wel even aan en is de kans op een zonnetje 50%. Salinas heeft in Beachclub Vroeger een enorme luxe tent ter beschikking, die de hele strandtent nog op het laatste moment kan overkappen.

Alle remmen gaan los zaterdag! Salinas zal jullie laten zien waarom zij al vijftien jaar bestaat! Niet alleen het VIP-deck is tot in de puntjes verzorgd. Nee, iedere bezoeker zal zich al bij aankomst op de roze loper bijzonder welkom voelen. De dansvloer zal dankzij een keurlijst aan (inter)nationale topartiesten ongetwijfeld lang gevuld blijven, maar er is natuurlijk ook ruimte gecreëerd voor relaxte zitjes, zodat je altijd even kunt chillen. De Chica's de Salinas, verzorgd door Rushmodels, zijn in topshape en zullen jou volledig in de watten leggen! Kortom Salinas gaat het evenement van het jaar worden! Twijfel je nog? Check dan nog maar eens de geweldige trailer en laat jezelf inspireren. Hieronder volgt alvast de timetable .

timetable
14.00 - 15.30 José
15.30 - 16.30 Randy Katana
16.30 - 18.00 Abel Ramos
18.00 - 19.00 Jose de Mara
19.00 - 20.00 Mike S
20.00 - 21.00 Miss Melody
21.00 - 22.00 Spider
22.00 - 23.00 Chris Scott
23.00 - 00.00 Michael Mendoza



VIP-deck gaat uitverkocht!
Vandaag of morgen zal het waanzinnige VIP-deck dat Salinas bouwt volledig uitverkocht zijn. Er is nog slechts één super VIP-tafel en slechts enkele reguliere VIP-tickets beschikbaar. Wel zijn er nog een aantal combi-VIP-tickets te koop, waarbij je dus VIP bent op zowel het strandfeest als de Afterparty van 15 Years Salinas in Club Eindelijk Weer. Wil je die laatste VIP-tafel bemachtigen stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar de organisatie. Tickets zijn nog steeds te koop via de online ticketstores van koop tickets, koop tickets en op de site van Miss Melody.


Check hier de floorplan van aanstaande zaterdag!

Heerlijk cocktails drinken bij Beachclub Vroeger!

Koop nu je tickets en mis het niet!


Glenn Helder, live spektakel op de drums!
Een act die ze toch nog even willen aantippen is die van de ex-profvoetballer Glenn Helder. Helder heeft de laatste jaren flink furore gemaakt met zijn opzwepende percussie solo's. Laat je in vervoering brengen door wat deze man met zijn drumstel presteert. Deze act is echt fucking briljant!

15 years Salinas Official Afterparty in Eindelijk Weer
Voor diegene die geen genoeg kunnen krijgen van het spektakel dat Salinas je op het strand geboden heeft is er de mogelijkheid om in Almere verder te gaan. Club Eindelijk Weer zet in samenwerking met Salinas een wel hele vette Afterparty voor je neer. Natuurlijk zijn de mensen die het strandfeest onverhoopt moeten missen hier ook van harte welkom en wellicht biedt dit soelaas als je er overdag graag bij had willen zijn, maar echt niet kunt. Tickets voor de Afterparty in Almere zijn te koop in de eerder benoemde ticketstores. Zet de Salinas Official Afterparty direct in je agenda en be part of it!

3 opmerkingen

yeah hebben er zin in