Partyflock
 
­ Nederland

Aankomend weekend tweede editie Outlands Open Air

gepubliceerd door , op
Outlands Open Air
8 april 2013
FeestOutlands Open Air · Hard in the open
Datumzaterdag 29 juni 2013
LocatieSoetendaal
Na de uiterst succesvol verlopen eerste editie van Outlands Open Air, keert het evenement terug naar Sportpark Soetendael in Vierlingsbeek voor een tweede editie. Op 29 en 30 juni aanstaande gaan de poorten van Outlands Open Air weer open voor twee dagen feest.

Outlands Open Air - Hard in the Open
Op zaterdag 29 juni staat de harddance weer centraal, waarbij een line-up wordt gepresenteerd van nationale en internationale topartiesten. Met namen als Frontliner, Ran-D, B-Front vs Frequencerz, Adaro, Wasted Penguinz, Toneshifterz, Tha Playah, Neilio vs Neroz en MC Renegade. Daarnaast zal ook de regionaal bekende Re-Mo (tevens organisator) zijn opwachting gaan maken om Outlands Open Air officieel te openen.

Outlands Open Air - 90's in the Air
Op zondag 30 juni is er een 90's show waarbij de bekende nummers uit de jaren '90 voorbij zullen komen. Dit belooft een echt volksfeest te worden. Op deze dag is er een afwisseling van happy hardcore DJ's en de populairste bands en artiesten uit de 90's. Artiesten zoals onder andere Paul Elstak, Mental Theo, Twenty 4 Seven, 90's Now, Party Animals, DJ Arno en DJ Martijn zullen het podium bestijgen.

Outlands Open Air anthem
Met trots is een week geleden het officiële anthem gepresenteerd. Dit jaar is het anthem, 'Auditory Revolution', verzorgd door niemand minder dan Neilio. Hij heeft het zomergevoel perfect weten te vangen in dit meestwerk! Beluister een preview van de track:



Tickets
VVK zaterdag:€25 (incl. fee)
VVK zondag:€17,50 (incl. fee)
VVK combiticket:€35 (incl. fee)
Deurverkoop zaterdag:€35
Deurverkoop zondag:€25


Tickets zijn verkrijgbaar bij koop tickets en diverse voorverkoopadressen in het Land van Cuijk.

Outlands Open Air maakt zich klaar om er een onvergetelijk feest van te maken!