Partyflock
 
­ Nederland

5 Years Beachland zorgt voor weekend feest aan Belgische kust

gepubliceerd door , op
Beachland, het grootste dancefestival aan de Belgische kust op het strand van Blankenberge-De Haan-Wenduine (naast het Westerstaketsel), is de laatste vier jaren uitgegroeid tot hét beachfestival in België. Het festival brengt de grootste artiesten uit de Belgische dancewereld, dj's uit de meest toonaangevende clubs aangevuld met enkele internationale toppers. Maar liefst zes podia per dag met uiteenlopende muzikale genres lokken jaarlijks duizenden feestvierders naar de Belgische kust. Van 's middags tot na middernacht maken de artiesten er een wervelend feest van en zo wordt het festival reeds geruime tijd tot het korte lijstje van topfestivals toegevoegd. Voor de festivalgangers en dj's heeft de exclusieve locatie tussen duinen en zee een onweerstaanbare aantrekkingskracht: het unieke 'Ibiza-gevoel'.



Beachland bestaat dit jaar vijf jaar en daarom hebben ze extra goed nieuws: deze jubileumeditie van Beachland gaat dit jaar twee dagen door! Op zaterdag 6 en zondag 7 juli is het strand naast het Westerstaketsel te klein voor een nieuwe editie van het grootste dance-Beachfestival van België! De party gaat op zaterdag door van 12u-1u en zondag van 15u-0u.

2 Dagen - 6 stages per dag
Dit jaar zijn kosten noch moeite gespaard om een indrukwekkende én volwaardige line-up voor te schotelen op beide dagen.
Op de main stage verwelkom je o.a. R3HAB, Showtek (van de superhit 'Cannonball'), Quintino, Robert Abigail, Alvaro, Plastic Funk, Sexation (officiële Playboy DJ), Laurent Wéry, Tony Star (Sterretje), Dimitri Wouters en Puresang.

Maar uiteraard hebben ze meer in petto en voor iedereen wat wils op de overige vijf stages. Daar brengen ze enkele vaste waarden, maar ook enkele verrassende nieuwe stijlen:

Zo is er een clubstage op zaterdag gehost door topconcepten 'Feathers' en 'Diverso' met o.a. Duitse topper Larse (van Hallelujah Anyway), Christophe (La Rocca), Seelen (Diverso), Guy'do (Noxx) en Vince Nova (Kokorico).
Op zondag ga je voor de house (classics) op deze stage tijdens 'Level Classix' vs 'Insomnia Nights' met o.a. internationale housetopper Crazibiza (Hongarije), Nico Morano, Q-Bix en Sammir.

De hardere stijlen worden met de jaren populairder en dit jaar brengen ze enkel de top in het genre met o.a. 'DJ Mag top 100'-heroes Brennan Heart en D-Block & S-te-Fan, Isaac, Deepack, Neophyte, Teka B, Lethal MG en Ghost, gehost door het bekende concept Kick Da Bass op zaterdag.
Op zondag brengen de mensen van Homebase nog een grote meneer uit de 'DJ Mag top 100': Ran-D en absolute toppers als Mark with a K, Da Tweekaz, Demon Phunk, Harddriver, Audiofreq, Outlander en vele anderen.

Real Retro House is traditioneel een topper op Beachland en dit jaar schotelen we, naast de bekende namen van de vorige edities, enkele extra toppers voor. Zo verwelkomen ze o.a. Pat Krimson (van Lady Dana en Atmoz), Retro-legende Yves Deruyter (Bonzai, Cherry Moon), Marco Joosten (Violin de la nuit), Jan Vervloet (van o.a. Bonzai Channel One), Tofke, Sven Lanvin (van Club System, Zillion en Atmoz), Jan (van Carat en Illusion) en gaat het ietsje harder tijdens sets van Bountyhunter (Bonzai) en Furax (Big Orgus)

Ook Drum & Bass mag niet ontbreken. De mensen van 'Skankerz' zetten opnieuw hun beste beentje voor met (inter)nationale toppers als Hatcha, Dom & Roland B2B Klute, Kryptic Minds, Nymfo, Youngsta, Alpha, J:Kenzo en Tito & Echo Virus B2B Jaydan

Maar er is ook een totaal nieuw én razend populair genre dat voor het eerst aan bod komt: deephouse. Tijdens Beachland wordt dan ook een gloednieuw concept boven de doopvont gehouden onder de toepasselijke naam 'Diepgaan'. De toon wordt van het begin af duidelijk gezet met enkel toppers zoals Tube & Berger Duitsland, Kölsch Denemarken, Karmon Nederland en Belgische trots en supertopper Compuphonic.

Traditioneel besteden ze met Beachland ook aandacht aan nieuwe, opkomende talenten en dit jaar is dat niet anders. Sterker nog: dit jaar werken ze twee dagen samen met het toonaangevende concept 'Girls Like DJ's' van 'Feathers' om de future heroes optimaal te begeleiden tijdens hun eerste stappen in de festivalwereld.

Social media
www.beachland.be, Facebook, Twitter, Google+
Facebookevent en op Partyflock: Beachland en Beachland

Tickets
- online beschikbaar www.beachland.be/ )
- verkrijgbaar bij alle Free Record Shops (B) en alle Van Leest shops Nederland
- Bij de Lijn winkels
- Alle Brooklyn Shops

Ticket voor zaterdag: € 37*
Ticket voor zondag: € 34*
Ticket voor zaterdag en zondag (combi): € 51*

VIP Ticket voor zaterdag: € 55*
VIP Ticket voor zondag: € 55*
VIP Ticket voor zaterdag en zondag (combi): € 90*

*alle prijzen zijn excl. shops fee en eventuele transactiekosten

Met je VIP-ticket heb je
  • Toegang via een aparte inkom
  • Een gratis coupe bubbles
  • Toegang tot de aparte vip-area aan de main stage
  • Mogelijkheid om flessen te bestellen
  • Aparte toiletten aan de VIP-area
  • Gratis plasbandje (ook voor op de toiletten op het terrein)


Extra:
- Regenponcho's zijn gratis beschikbaar bij regen
- Gratis oordopjes

voor meer info zoals de volledige line-up, overnachtingen (campings, Sunparks de Haan aan zee, hotels, ...), tickets, openbaar vervoer en nog veel meer kun je terecht op de website: www.beachland.be