Partyflock
 
­ Nederland

The Vizitor Solo in Crystal Venue
Laatste info

gepubliceerd door , op
The Vizitor Solo
19 april 2013
FeestThe Vizitor Solo · Too loud is just right
Datumzaterdag 29 juni 2013
WinactieThe Vizitor Solo actiegesloten
LocatieCrystal Venue
The Vizitor kan nauwelijks meer wachten, hij staat te popelen om Crystal Venue 29 juni compleet af te breken met zijn snoeiharde hardcore, terror en frenchcore. Maar liefst vijf uren solo met ondersteuning van zijn hardste collega dj's uit de scene. Dit wordt een nacht voor die-hards, een nacht om nooit te vergeten.

timetable
22:30 - 23:30 Ristretto
23:30 - 00:30 Sirio
00:30 - 01:30 The Vizitor
01:30 - 02:30 The Vizitor vs Rictus Sempra
02:30 - 03:30 The Vizitor vs Drokz
03:30 - 04:30 The Destroyer
04:30 - 05:30 Noisekick
05:30 - 06:30 The Vizitor
06:30 - 07:30 The Vizitor vs Little Terror Man
22:30 - 07:30 MC: No-iD

Nieuwste Mix
Check hier The Vizitor's nieuwste mix:


The Vizitor
Paul Volkers, beter bekend onder de naam The Vizitor, vond dat het wel eens tijd werd voor een solo feest waar hij zijn visie op de hardcore, frenchcore en terror ten gehore kan brengen.
Paul staat inmiddels alweer ruim twaalf jaar achter de draaitafels en heeft honderden boekingen door heel Europa gehad. Een solo feest heeft hij dus zeker wel verdient en zo denkt Crystal Venue er ook over. The Vizitor had maar één eis: Geen geluidslimiet. Crystal Venue, die bekend staat om zijn oorverdovende geluid, heeft aangegeven niet te beroerd te zijn om aan deze eis te voldoen 29 juni. Wil je weten hoe dit gaat uitpakken? Zorg dan dat je dit feest niet mist!
The Vizitor heeft al uitgelegd dat hij alleen van harde frenchcore houdt, dus verwacht geen vrolijke geluidjes. Alleen het hardste van het hardste.

Tickets
Om in deze crisis tijd dit feest voor iedereen toegankelijk te maken is besloten om een voorverkoop prijs van slechts € 15,- te hanteren. Voor zo'n klein prijsje zo'n vet feest? Inderdaad dit kan je niet aan je voorbij laten gaan. Tickets zijn verkrijgbaar bij Paylogic en Primera.

Parkeren
Eventcenter Crystal Venue te Culemborg is ook per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Crystal Venue en het parkeren is bovendien gratis! Je wordt geadviseerd te parkeren op de nieuwe parkeerplaats bij het NS-station (3 minuten lopen)

Openbaar Vervoer
Crystal Venue ligt op een loopafstand van Culemborg CS. Vanaf het station sta je binnen vijf minuten midden voor Crystal Venue.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

5 opmerkingen

Nog een week te gaan. :cheer:
Samen met zoonlief de tent afbreken :-)
The Vizitor had maar één eis: Geen geluidslimiet
The Vizitor heeft al uitgelegd dat hij alleen van harde frenchcore houdt, dus verwacht geen vrolijke geluidjes. Alleen het hardste van het hardste.


dit :kwijl:
laatste aanpassing