Partyflock
 
­ Nederland

Sunrise Festival app & tickets update

gepubliceerd door , op
Sunrise Festival
14 mei 2013
FeestSunrise Festival · Escape into Happiness
Datumvrijdag 28 juni 2013
LocatieLilse Bergen Site
Sunrise Festival gaat een stapje verder in haar aanbod voor de festivalbezoeker en lanceert een exclusieve app voor iPhone en alle Android toestellen. Vanaf vandaag is deze gratis beschikbaar!

De Sunrise app is de ideale digitale gids voor de festivalbezoeker. De app bevat een compleet overzicht van al het festivalnieuws, Twitter, Facebook, een floorplan van het festivalterrein, Sunrise TV, travel info, camping info en heel wat andere praktische info. Hiermee kun je van thuis uit je persoonlijke festivalprogramma samenstellen via de 'My Program' functie. Tijdens het festival krijg je dan 15 minuten voor de volgende set een herinneringsbericht. Met de mega line-up, verspreid over 3 dagen en 11 podia is de app zeker geen overbodige luxe. Met de functie 'Incident Report' heeft de Sunrise app ook meteen een primeur in België. Via een chatbox kun je als festivalbezoeker anoniem een incident melden aan de organisatie.



De ticketverkoop van Sunrise Festival gaat zeer goed. Alle VIP tickets zijn al geruime tijd uitverkocht en het ziet ernaar uit dat de dagtickets voor vrijdag binnenkort ook uitverkocht zullen raken.

In de tussentijd zijn er ook nieuwe SunriseTV afleveringen uitgekomen, deze zijn te volgen op het Youtube-kanaal en via de Facebook-pagina.



Met 3 dagen, 11 stages en meer dan 300 internationale artiesten kijkt Sunrise Festival alvast uit naar een eerste absolute topeditie!

Spread the Happiness & invite your friends!

2 opmerkingen

Met de functie 'Incident Report' heeft de Sunrise app ook meteen een primeur in België. Via een chatbox kun je als festivalbezoeker anoniem een incident melden aan de organisatie.


"Yo, sjetslet, me bier is op! :bier:"


:P
Zin in!!!! Heel weekendje!