Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zondag Elegance in Beachclub Vroeger Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Elegance Luxury
17 mei 2013
FeestElegance Luxury · On the beach
Datumzondag 30 juni 2013
LocatieVroeger
De meeuwen zijn niet eens meer te horen en ook het geluid van brekende golven raakt overstemd door de diepe bassline, die het hele strand lijkt te doen trillen. Terwijl de zon ondergaat, wordt het volume extra opgeschroefd en transformeren de badgasten zich in nachtelijke strandfanaten. Glamourbrillen blijven op en het geluid van kwalitatief rijke sets vullen de kustlijn. Enthousiast worden bekenden gegroet, worden glazen in razend tempo (bij)gevuld en wordt de nuchtere Hollandse mentaliteit ingeruild voor een tropische mind-state. De muziek behaalt zomerse climaxen en als vanzelf wordt je meegetrokken in de sfeer dat alleen op een strand evenement tot zijn recht kan komen.

Vanavond maakt Elegance van jou het luxueuze middelpunt!



The Concept
De ambiance tovert een glimlach op ieders gezicht, de muziek laat het hart sneller kloppen op de maat van fine house tunes en de classy dresscode maakt van alle aanwezigen de onmisbare schakel tijdens haar Luxury Nightlife. Met het clubkarakter van New York en de beach magie van o.a. Ibiza en Saint Tropez doet ook het Nederlandse nachtleven eer aan de Elegance ambiance. Met haar kick-off in Amsterdam beweegt de Elegance karavaan voor een sprankelende lente editie door naar het Bloemendaalse strand. Streef kwaliteit na, voel de muziek zich een weg banen door jouw beleving en nip van de ingrediënten die het concept ook dit keer klaar heeft liggen. Elegance; thuis in de beleving van Luxury Nightlife.

The Night
Op zondag 30 juni wordt het Bloemendaalse strand in de Elegance watten gelegd met een grootse strand editie en strijkt het concept neer in de locatiewinnaar van de Nighlife Awards 2012: Beachclub Vroeger! Nip van de nachtelijke strandcultuur met een sparkling wine in je hand, geniet onbeschaamd van rauwe sets en leg elegantie onder een glimmende loep. Rijkelijk gesierd met een aankleding die de adem beneemt en met entertainment waar je eervol U tegen zegt, word jij vanaf 14:00 uur warm onthaald met alle facetten die bij Luxury Nightlife horen. Van steltlopers tot sexy danseressen, percussieklanken en vocalisten – tot aan luxueuze specials om de beleving op te schroeven voor een evenement dat ruimte biedt aan maar liefst 5000 luxefans. En weer of geen weer; de mogelijkheid om jou in een volledig overdekt en verwarmde stage te onthalen doet de zomer alsnog hoogtij vieren!

A night on the beach, a mindset to remember and a welcoming, heartfelt event gathering those around you that lift you to an Elegance experience.

The Sound
Geniet openlijk van de danseressen, nip van je favoriete beach drankje en waan je in een beach event perfectie door de sound van de artiesten uit de mega Elegance line-up:

- Lucien Foort
- ROOG
- Jean (exclusive house classics set)
- Brothers in the Booth
- Steven Quarré
- Soul Pressure
- Dustin Lenji
- Samsa & Jade Lewis
- Steff Jaspers
- Mark LaRocca
- Franky Rovello

Live:
- MC Haits
- Lady Rio on vocals
- Isai Reiziger on drums
- Jo-Groove on Percussion
- Tim Wes on Sax

Tickets & VIP
Tickets zijn in de voorverkoop voor € 17,50- te verkrijgen via www.eleganceluxury.com; voor de vroege beslissers zijn er maar liefst vijfhonderd Early Bird tickets beschikbaar gesteld voor € 10,-. Vrouwen worden tijdens Elegance extra in de watten gelegd en mogen voor € 20,- samen op 1 Lady Ticket naar binnen; hiervan zijn er 250 stuks beschikbaar. OP=OP!

De Luxury Nightlife optimaal beleven kan natuurlijk ook en betreedt je voor slechts € 29,50 de VIP in een geheel Amerikaans verzorgde service stijl. Elegance stelt 8 exclusieve VIP tafels ter beschikking, vraag hierover meer informatie op via vip@Eleganceluxury.com

Elegance, omdat luxe in het nachtleven ook op het strand aangedikt mag worden.