Partyflock
 
­ Nederland

Inner Vision presents Happy & Hard
Quickswitch B-day

gepubliceerd door , op
Happy & Hard
6 mei 2013
FeestHappy & Hard · Quickswitch B'day
Datumvrijdag 28 juni 2013
LocatieDynamo Site
Eeuwige jeugd ontdekt in Eindhoven...
Iedereen heeft er weleens over nagedacht hoe het zou zijn om altijd jong te blijven. Geen grijze haren, kale plekken, uitzakkende borsten of moedervlekken meer die je nooit eerder hebt gezien. Elk jaar een enorm feest om te vieren dat je op jouw verjaardag wéér geen dagje ouder bent geworden, met muziek die je aan vroeger en nu doet denken. Muziek waarop je grijs geworden maten los staan te gaan naast je nieuwe vrienden, die er nog even mooi uit zien als jij. Een feest waar je dankzij jouw ongekende levenservaring iedereen onder de tafel zuipt. En een party waar jij natuurlijk altijd black jack wint. Gewoon, omdat je altijd 21 bent! Bij Inner Vision werkt een resident dj die aan al het bovenstaande voldoet. Nog niet bevestigd door de wetenschap, presenteert Inner Vision jullie hét onerkende schoolvoorbeeld van de eeuwige jeugd: DJ QuickSwitch!

Omdat deze resident ieder jaar jong blijft terwijl zijn collega's en vrienden jaar in, jaar uit een beetje verder verschrompelen, geeft dj QuickSwitch een feestje ter ere van zijn eenentwintigste verjaardag. En natuurlijk nodigt hij jou ook uit! Hoewel het zijdezachte, rimpelloze gelaat van QuickSwitch genoeg is om een avond mee op te vullen, heeft de DJ een aantal vrienden uitgenodigd die jullie alle hoeken van de hardcore-scene zullen laten zien. Inner Vision's resident DJ heeft in zijn vele jaren als jongere een vriendenschare opgebouwd waar je U tegen zegt...

Onder anderen Bass-D zal het dak er keihard af gaan breken! Met zijn vertrouwde stijl zal deze legende jullie de meest nostalgische elementen uit het 21 jarige leven van QuickSwitch laten horen. Ook Barrabas, Troublemaker en D-shock zullen in de vroegere herinneringen kruipen, en de dikste tracks van toen uit de speakers laten galmen. Met DJ Future wordt ervoor gezorgd dat ook de toekomstige geluiden uit het leven van QuickSwitch een plaats krijgen. Met hen kan een echte Dynamo artiest als Endonyx natuurlijk niet ontbreken bij deze grootste gebeurtenis. En laten we vooral de gangmaker zelf niet vergeten: Met zijn onaangetaste keel zal hij als MC Sonik de dj's verbaal bijstaan, en als niemand minder dan QuickSwitch zal de eeuwig jeugdige achter de draaitafels kruipen, waar hij iedereen aan het Hakken krijgt met een dikke set, waarbij hij Millennium hardcore en Happy Hardcore zal combineren.

Natuurlijk zijn dit lang niet alle artiesten, maar wat die gaan draaien, dat mogen jullie op 28 juni zelf komen ontdekken. Eén ding is zeker: Met namen als Cuntface en Adam Damage op de agenda zijn jullie verzekerd van de allerbeste muzikale uitspattingen die in het 21jarige leven van QuickSwitch voorbij zijn gekomen. Deze unieke verjaardag word er één die je niet wilt missen, een verjaardag met alle elementen van de eerste, tot deze laatste verjaardag. QuickSwitch zegt daar zelf over; "Dit word de beste 21ste verjaardag die ik ooit gehad heb. De beste dj's uit mijn vriendenclub gaan draaien, en iedereen is hierbij uitgenodigd. Des te meer zielen, des te meer vreugd! En als ik dan toch iets mag zeggen: Ik hou van taart en 21 kaarsjes. Het liefst de kaarsjes in de taart."

Jullie lezen het, deze dj heeft er zin in! In de hardcore-tempel van Eindhoven, Dynamo, zal deze nieuwe geschiedschrijving gaan plaats vinden, en omdat QuickSwitch ook graag met de tijd mee wil gaan, heeft Inner Vision ervoor gezorgd dat de entree gratis is. Zodat we allemaal een graantje mee kunnen pikken van de eeuwige jeugd. Mis dit unieke event niet, geef de wetenschap het nakijken en verbijster je kleinkinderen met een mooi verhaal als zij ooit naar de 21ste verjaardag van dj QuickSwitch gaan.

Complete line-up:

Rano
Ruudjuh
Cuntface
Adam Damage
Endonyx
QuickSwitch
Troublemaker
Barrabass
D-shock
Bass-D
Future
MC Sonik

Tickets
Het is gratis!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Geen legitimatie is geen toegang.

Bereikbaarheid
Plan je reis naar Dynamo zorgvuldig. Dynamo ligt op slechts 7 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven, maar hou rekening met aangepaste dienstregelingen in het openbaar vervoer. Plan daarom je reis met het openbaar vervoer via www.9292.nl. Als je met de auto komt is het navigatieadres de Ten Hagestraat 6a, 5611 EG, Eindhoven.

4 opmerkingen

Wie??? Weer zo'n zelfbenoemde topartiest met een b-day :roflol:
 
Jij komt dus niet? :ZWAAI:
zeker van de partij! wil de 21e verjaardag echt niet missen!
wordt gezellliggggg :cheer: