Partyflock
 
­ Nederland

Nazomeren! Festival nieuw Gronings festival met o.a. Joris Voorn, Gaiser, Technasia, Noir & Hot Since 82

gepubliceerd door , op
De zomer wil dit jaar nog niet echt op gang komen, maar wees niet getreurd, dit jaar gaan we lekker lang Nazomeren! Zaterdag 14 september wordt de lange (en hopelijk hete) nazomer gevierd tijdens de eerste editie van Nazomeren Festival in Groningen.

Kardingerplas
Aan de prachtig gelegen Kardingerplas vindt op zaterdag 14 september een intiem festival plaats met drie podia, veel internationale grootheden en aangevuld met lokaal Gronings talent. Naast het genot van kwalitatieve (deep)house, techhouse & techno is er uiteraard ook alle ruimte om echt te 'Nazomeren'. Dat wil zeggen; genieten van de najaarszon bij de uitgebreide Chill & Food area, of even uitwaaien in de nostalgische zweefmolen.

Line-up
Bij een (na)zomersfestival mag een fijne open air stage uiteraard niet ontbreken. De techno-koning van Nederland, Joris Voorn, is al jarenlang een graag geziene gast in het bruisende Groningse nachtleven en mag dan ook niet ontbreken op de open air stage. Joris word vergezeld in de line-up door niemand minder dan Gaiser (Minus), Technasia (Cadenza), Marc Romboy (Systematic), Joey Daniel & Groningse held Harde Baas.

Voor Nazomeren! Festival wordt het Berlijnse 'Wilde Agency' speciaal ingevlogen om een grote circustent om te toveren tot een ware 'Wilde Stage'. Deephouse helden Noir (Noir Music en verantwoordelijk voor de megahit Around) en Hot Since 82 (Get Physical, Defected) zullen samen met Heidi (Get Physical), Audiofly (Get Physical, Flying Circus) en Maher & Daniel Wilde (live) ongetwijfeld zorgen voor compleet gekkenhuis.

Het derde podium wordt door de Groningse clubavond Boel op Stelten gehost. De line-up voor deze area wordt later bekend gemaakt, maar Gronings dj talent zal hier volop aanwezig zijn.

Voor de locatie Kardingerplas is niet zomaar gekozen. Het groene landschap biedt alle speelruimte voor een betoverende festivalervaring, en bovendien is het terrein uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Start verkoop
Zaterdag 15 juni gaat de super early bird verkoop (€ 19,50) van start op nazomerenfestival.nl en op facebook.com/nazomerenfestival. Reguliere tickets gaan € 29,50 kosten.

2 opmerkingen

Te ver voor mij, maar zie de laatste tijd steeds meer events in Noord-Nederland. Goeie ontwikkeling wel!
Leuk!
Heb wel zin in iets anders! En een perfecte datum, zo duurt het festival seizoen weer wat langer!!