Partyflock
 
­ Nederland

Sonus Festival Kroatië

gepubliceerd door , op
Cosmopop lanceert in augustus het nieuwe meerdaagse festival 'Sonus' op het eiland Pag in Kroatië. Dezelfde organisatie die evenementen als Time Warp en Love Family Park organiseert maakt hiermee een spannend debuut aan de Mediterrane kust.

Van 21 tot 25 augustus vind het Sonus festival plaats op het Kroatische eiland Pag. De locatie van het festival is gelegen op het welbekende Zrce strand, tevens locatie van twee beruchte clubs; Papaya en Kalypso. Naast de indrukwekkende line-up is de lage prijs een bijkomend voordeel: voor slechts €69,- kunnen festivalgangers een Early-Bird ticket kopen, geldig voor iedere dag op het festival inclusief alle pre- en afterparties.

Turquoise blauw water en warme stranden in het paradijs – Zrce beach is een plek om dromen te verwezenlijken. Het strand is een fameuze locatie in Kroatië waar gedurende het jaar vele muziek evenementen plaatsvinden. Met de clubs Papaya en Kalypso op loopafstand (die overigens in de top 20 van beste clubs van Europa staan) is er helemaal een ideaal party paradijs ontstaan.

En zo is er een droomplek ontstaan voor een gloednieuw, meerdaags zomerfestival. Midden in het hart van Pag vindt het kick-off event plaats van Sonus. Vijf dagen en vier nachten feest met verschillende bootfeestjes, club events en de nodige pre- en after parties.

De beste artiesten en hosts worden erbij gehaald. Zo is Sven Väth's Cocoon Heroes van de partij, evenals Loco Dice's Desolat Crew en de populaire 'Club der Visionäre' vanuit Berlijn. Daarnaast voegt zich aan het gezelschap toe: Fuse London en het label Circus. Ook de gasten van het Next Wave Team vanuit Ibiza sluiten aan. Artiesten als Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler, Magda, DJ Sneak en nog vele meer zullen de decks rocken!

Line-up
Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler, Magda, DJ Sneak, Zip, Cassy, Davide Squillace, Valentino Kanzyani, Joseph Capriati, Margaret Dygas, Matthias Tanzmann, Karotte, Pan-Pot,
 tINI, Mathias Kaden, Onur Özer, Guti live, Sonja Moonear, Nick Curly, Dan Andrei, Premiesku live, Andrea Oliva, Enzo Siragusa, Dorian Paic, Binh, Yaya, Reas, Meat, Bunte Bummler live and more to be announced

Venues hosted by
Circus Verenigd Koninkrijk, ClubDerVisionaere Duitsland, Cocoon Duitsland, Colours Music (Slovenia), Desolat Duitsland, Fuse Verenigd Koninkrijk, Next Wave (Ibiza), SecretSociety Zwitserland, Shindig Verenigd Koninkrijk, WetYourSelf Verenigd Koninkrijk