Partyflock
 
­

Dedicated gaat zaterdag naar buiten

anoniem gepubliceerd op
Het is zover: na alle succesvolle indooredities gaat Dedicated eindelijk echt naar buiten! Het eerste Dedicated Festival staat aanstaande zaterdag 8 juni op Recreatiegebied Middelwaard in hartje Nederland. Dat betekent met de voeten in het zand, drank, zon en vooral heel veel hardstyle!

Vanuit een grote stage in het water worden de bezoekers verwend met een lading dj's die de harde beats door de boxen zullen blazen. B-Front, D-Block & S-te-Fan, Psyko Punkz, Crypsis, E-Force, The Pitcher, Bass Modulators en Secret Bass staan al klaar onder leiding van MC Da Syndrome!.

Met de voorspelde zonnestralen van deze week en de stijgende temperaturen krijgen we er steeds meer zin in! Hoog tijd om de timetable te delen:

14:00 - 15:00 Secret Bass
15:00 - 16:00 Bass Modulators
16:00 - 17:15 The Pitcher
17:15 - 18:15 D-Block & S-te-Fan
18:15 - 19:30 Psyko Punkz
19:30 - 20:45 E-Force
20:45 - 22:00 B-Front
22:00 - 23:00 Crypsis

Hosted by Mc Da Syndrome

Info & tickets dedicated festival
Dedicated Festival vindt zaterdag 8 juni plaats op Recreatiegebied Middelwaard te Vianen. De speciale pre-tickets met exclusief t-shirt zijn volledig uitverkocht. De reguliere tickets zijn verkrijgbaar via www.dedicatedhardstyle.nl en kosten 27,50 euro ex fee. Check hier ook de bereikbaarheid met de auto of openbaar vervoer!

Dedicated
Dedicated heeft sinds januari 2012 al vier keer indoor plaats gevonden met bezoekers die zonder meer dedicated to the harder styles zijn. Deze zaterdag staat het event voor het eerst in de buitenlucht en belooft net zo'n succes te worden. Met een podium in het water, de aanwezige dj's en de beloofde zon is Dedicated van plan om alle remmen los te gooien. Of zoals ze zeggen: wereld uit, hardstyle aan!

Benieuwd naar de vorige edities? Bekijk de foto's en aftermovies op www.dedicatedhardstyle.nl!

How dedicated are you!?

3 opmerkingen

5 volgens mij ;-)
Na bijgekomen te zijn van Dance 2 Eden op naar zaterdag voor weer een utregs feessie ;) :D
Lettertype lijkt op syndicated