Partyflock
 
­

Nomads Festival 2013

anoniem gepubliceerd op
Op 29 juni vindt voor het eerst het intieme Nomads Festival 2013 plaats. Op Dok 2013, in het westen van Amsterdam, is er dan plek voor ongeveer 2.000 mensen om tussen 11:00-23:00 te dansen op de muziek van o.a. Chez Damier Verenigde Staten, Valentino Kanzyani Slovenië, Boris Werner, Makam en Brawther Frankrijk.

Het festival is opgezet door twee Amsterdamse organisaties, Kreativ en Natives, die o.a. feesten hebben georganiseerd in de Studio 80, club AIR, Barkode, Chicago Social Club en Club NL. Met deze samenwerking hopen de twee organisaties de volgende stap te maken in hun ontwikkeling op het gebiede van evenementen en productie.

Met de nomadische invalshoek zal de locatie omgetoverd worden tot een ware oase 2.0, waarbij men moet denken aan waterpijpen, tapijten, lampionnen, vlaggen, tentjes en wellicht hier en daar zelfs een kameel. De binnenarea zal gehost worden door een andere Amsterdamse organisatie, Kris Kross, die bekend staan om hun vrouwvriendelijke avonden met muziek uit de jaren '90 en early 00's hits.

Door de uiteindelijke mix van (inter)nationale artiesten en muzikale invalshoeken staat er deze zomer een festival klaar, dat zowel de gespecialiseerde bezoeker als de incidentele festivalganger een intiem en zomers gevoel zal bezorgen. Met de frisse en moderne lay-out van de website en flyer wordt er alvast een voorsprong genomen op een lange en warme maand juni.